USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Новачок «Волині» розповів про рівень українського футболу

7 Жовтня 2013 08:53
Дебютант луцької «Волині» Флорентін Матей із Румунії прокоментував вчорашню нічию (0:0) в Одесі проти «Чорноморця». Про це повідомили в клубній прес-службі луцької команди.

- Матей, нещодавно ти дебютував у «Волині» в кубковому матчі, вчора ж ти вперше зіграв у чемпіонаті. Як тобі поєдинок?

- Все добре, тільки шкодую, що не взяли три очки в ньому. Дуже хочеться зробити це в наступному матчі, щоб повернути довіру вболівальників. В принципі, я вже зрозумів суть українського чемпіонату, рівень боротьби та емоцій у ньому. Мушу сказати, що він набагато важчий від румунського.

- Ти мав дві хороші можливості забити…


- Ой, не згадуйте… Якби ще й забив у першому матчі. Там в обидвох моментах воротар дуже добре зіграв. Відчувалося, що він знав, куди я пробиватиму. А в другому таймі зреагував ще й на рикошет від Бергера.

- Ти грав класичного опорного півзахисника. Це твоя позиція, чи бачиш себе більше атакувальним хавом?

- Так, я зазвичай граю під нападником, але тренери вимагали саме такої гри. Ви ж знаєте, що в нас відбулися деякі перестановки в складі. Моя справа – виконувати вказівки наставників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus