USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Український клуб відмовився від єврокубків

12 Жовтня 2009 14:33
Адміністрація БК «Кривбасбаскет» (Кривий Ріг), який минулого сезону посів перше місце в чемпіонаті УБЛ (Української баскетбольної ліги), а після об\'єднання двох баскетбольних ліг країни в одну отримав право виступати в єврокубках, відмовилася від цієї можливості. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Причина – відсутність у клубу власного спортзалу, який відповідає європейським стандартам. За словами президента «Кривбасбаскету» Анатолія Буряка, він «не бачить сенсу проводити єврокубкові матчі не у Кривому Розі». Адже криворізькі вболівальники не зможуть побачити гру команди, та й клуб буде змушений додатково орендувати баскетбольні зали в Маріуполі або Києві.
Втім, «Кривбасбаскет» не виключає можливості участі в єврокубках уже в наступному сезоні. Проте гравцям і тренерському штабу буде дуже тяжко знову завоювати це право, адже склад учасників об\'єднаної Суперліги значно сильніший, ніж у чемпіонаті УБЛ, – зазначає Кривбасс On-Line.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus