USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Уродженець Волині став Чемпіоном світу з бодібілдингу. ФОТО

22 Грудня 2012 13:50
З 14 по 17 грудня в Будапешті відбувся заключний важливий старт у цьому році - Чемпіонат світу серед юніорів та майстрів з бодібілдингу, класичному бодібілдингу, фітнесу, бодіфітнесу і бікіні. Наші спортсмени вже традиційно показали високий результат, вигравши 7 медалей і посівши 2-е загальнокомандне місце!

Про це пише Про Ковель.

У фінальному старті 2012 взяли участь 350 спортсменів з 50 країн світу! Україну на Чемпіонаті світу серед юніорів та майстрів представляли 17 спортсменів.

У загальній складності українці завоювали 7 медалей - 1 золоту, 2 срібні та 4 бронзові. А також показали другий загальнокомандний результат, поступившись лише збірній Німеччини!

Свої перші медалі світового рівня виграли уродженець Волині Андрій Хомицький, Елеонора Алібаєва і Анастасія Коваль. Призер Чемпіонату України-2012, киянин Андрій Хомицький став володарем відразу двох медалей Чемпіонату світу. Андрій приніс Україні єдину золоту медаль, отримавши перемогу в категорії атлетик фізик і піднявся на другу сходинку п'єдесталу у категорії юніори класичний бодібілдинг. Ще одну срібну медаль завоювала чемпіонка України-2012, харків'янка Елеонора Алібаєва в категорії юніори бікіні. А фіналістка Олімпійських Ігор-2008 в Пекіні зі спортивної гімнастики Анастасія Коваль, цього року змінила гімнастичний зал на тренажерний, стала бронзовим призером Чемпіонату світу серед юніорів з фітнесу в категорії до 163см.

Ще трьома бронзовими нагородами поповнили скарбничку України луганчанка Тетяна Міхейчик і кияни Валерій Коптенко і Ольга Могильницька. Чемпіон світу і «Арнольд Класик» Валерій Коптенко став третім в категорії майстри 40-49 років бодібілдинг до 80кг. Ольга Могильницька повторила свій успіх юніорського Чемпіонату Європи-2012, знову заслуживши бронзу в категорії фітнес понад 163см серед юніорів. А досвідчена і сама титулована спортсменка ФББУ Тетяна Міхейчик, що стала трьома тижнями раніше абсолютною чемпіонкою Кубка світу з бодіфітнесу, додала в свою колекцію медаль бронзового відливу Чемпіонату світу в категорії майстри 35-44 року бодіфітнес. До речі, саме ця категорія була найчисленнішою з представлених на цьому Чемпіонаті світу, де за перемогу змагалися 28 спортсменок.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
не_EXPERT Показати IP 22 Грудня 2012 22:42
Мені їх шкода. Зараз "красавці", а через надцять років ...
Оксана Показати IP 23 Грудня 2012 10:28
А що в ньому є цікавого? Для життя і існування Бог дав людині досконале тіло, а навіщо з себе робити посьміховисько? Що тут, розум є, чи якийсь інтелект? Немає нічого, бо на це не було часу. Була одна звивина, і та всохла від постійних тренувальних навантажень. Робот, який може себе "качати" до автоматизму. Даремно прожите життя. Красивий чоловік - не той, в кого мускули і сила, а нема розуму. Бачила в Луврі статуї античних чоловіків з досконалим тілом. Воно звичайне, як в усіх людей, без жирку, живота і 46 розмуру взуття. І кілограмові яйця не висять між ногами, як в бізона. І член в міру. А навіщо він великий - жінці монотонно яїчники відбивати? Не подобається мені таке тіло! Фу!
True_warrior Показати IP 23 Грудня 2012 19:30
Доволі смішно читати коментарі від людей які нічого в бодібілдингу не розуміють. Те чи він залишить таке тіло до 60-и років залежить тільки від нього, це абсолютно реально, залежить так само ж від дієти та тренуваннь. Дурні стереотипи що все "обвісне", печінка відмовить, статеві органи "працювати" перестануть, протеїн хімія. Круто будувати свої знання від статтей в жовтих газетках, нашому доблесному телебаченні і від слів своїх друзів які розуміють в цьому спорті як і ви. Не забувайте що це професійний спорт а не просто хлопець захотів "підкачатись" до літа. Їх не хвилює ваша думка, вони скульптори свого тіла які пекельною працею його здобувають, а у 99% відсотках ті хто побудував собі таке тіло вже потребує масу знань у фізіології людини, дієтології, фармакології тому вони автоматично не можуть бути не розумними. Люди схаменіться, досить коментувати те у чому найбільше не розумієшся. Який професійний спорт є корисним для здоровя????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus