USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

В Албанії привітні люди, - волинська штангістка

23 Квітня 2013 13:23
Волинська важкоатлетка Надія Миронюк в Албанії на чемпіонаті Європи здобула «бронзу» - це поки найвища її нагорода у категорії до 69 кілограмів. Штангістка задоволена, адже вона лише нещодавно відновилася після травми. Про це Надія Миронюк розповіла під час зустрічі в управлінні сім’ї, молоді і спорту облдержадміністрації 23-ого квітня.

У столиці Албанії Тірані під час чемпіонату Європи, що відбувався протягом 9-15 квітня наша землячка здобула бронзову медаль у складі збірної України у категорії до 69 кілограмів у ривку 105, у поштовху - 125, що у сумі двоборства становить 230 кілограмів.

У 2006 році Надія Миронюк уже була бронзовою призеркою чемпіонату Європи у Польщі у Владіславово. Тож вона повторила своє досягнення.

Надія Миронюк була однією з шести спортсменок, які представляли нашу країну. Збірна України на цьому чемпіонаті здобула друге загальне командне місце випередивши росянок, пропустивши лише вперед Збірну Польщі.

Член збірної України, «Заслужений майстер спорту України» Надія Миронюк розповіла про змагання: «Того результату вистачило, щоб отримати «бронзу» за «срібло» ще поки не готова. Ще не до кінця відновилася після травми (перед літньою олімпіадою 2012 отримала травму - примітка «ВН») і не ризикували».

Також волинська важкоатлетка поділилася своїми враженнями від організації змагань в Албанії: «Добробут Албанії не найвищому рівні і не пригнічувало, а навпаки давало свободу, принаймні мені. І там дуже привітні люди. В Україні, коли ми їздимо на змагання, то нас поселяють в таких готелях, що гірші, ніж гуртожитки. А в Албанії ми жили в хорошому готелі».

«Заслужений тренер України» і наставник Надії Миронюк Микола Авраменко розповів про реабілітацію і остаточний результат: «У мене Надія почала займатися з 1999-го року, так, що я знаю як її відновлювати. Вона дуже трудолюбива. І після перемоги на чемпіонаті Європи відпочила лише два тренування. Хоча зазвичай, відпочивають чотири. Ми не ризикували цьому чемпіонаті Європи, я сказав, щоб закінчила на спробі 105 кілограмів. Не хочу наврочити, тому про плани говорити не буду. А то на Олімпіаду теж були сподівання, але травма завадила. Я забобонний».

Найближчі змагання - це чемпіонат України та чемпіонат світу 10-ого жовтня, що відбудеться у Польщі.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus