USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Валуєв хоче боксувати Кличка – йому набридли «карлики»

15 Червня 2010 12:44
Російський боксер Микола Валуєв заявив, що продовжує надіятися вийти в ринг проти чемпіона світу WBC Віталія Кличка.

Про це інформує ТСН.

Росіянин повинен був битися з кубинцем Одланьєром Солісом за право стати обов’язковим претендентом на титул Кличка-старшого. Проте цей бій, схоже, відміняється - телеканали не зацікавлені в ньому. А значить, Валуєв знову вільний для переговорів.

«Я не хочу битися з Солісом. Мені вже набридло зустрічатися з маленькими боксерами. Ріст Одланьєра - 186 сантиметрів, але за вагою він скоро мене наздожене... Кубинець мені нецікавий, я більше хочу битися з Віталієм - це буде справжній мегафайт!», - каже Валуєв.

Нагадаємо, що останні перемовини команд Валуєва і Кличка закінчилися крахом. Перша вимагала гонорар у чотири мільйони доларів, друга готова запропонувати тільки половину.

Російський гігант вважає, що тепер ця проблема не виникне.

«Мій менеджер Вілфрід Заузрланд та промоутер Дон Кінг запевняють, що тримають зв’язок з Шеллі Фінкелем - менеджером братів Кличків. Але про подробиці я нічого не знаю. Тим не менше, я впевнений, що наш бій з Віталієм обов’язково відбудеться. До цього поєдинку такий колосальний інтерес, що фінансові розбіжності між нашими командами обов’язково вирішаться», - переконаний російський боксер.

Для Валуєва бій зі старшим Кличком є найоптимальнішим варіантом. Це пряма можливість завоювати титул, притім, без ризику програти Солісу. Та й гонорар 2-2,5 мільйона доларів – величезний. Він не заробить таких грошей навіть у 3-4 поєдинках із іншими боксерами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus