USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 42.60 42.90
  • PLN 9.75 9.90

Велопробіг у 320 кілометрів: від Парчева до Світязя

4 Червня 2010 14:33
Із 5 по 7 червня на шляхах Любомльського та Шацького районів триватиме міжнародний велопробіг за маршрутом Парчев - Любомль - Згорани - Світязь та у зворотному напрямку.

Про це інформує прес-служба Любомльської райдержадміністрації.

Велопробіг організували в рамках угоди між Любомльським районом і Парчевським повітом Польщі. Під час акції учасники гонки подолають близько 320 кілометрів.

У межах програми - ознайомлення з історією міста та району, екскурсія в краєзнавчий музей, поїздки на Згоранські озера та озеро Світязь.

«Мета акції - сприяння туристичному розвитку Любомльського району та Парчевського повіту, привернення уваги людей до активної форми відпочинку на велосипеді, розуміння та популяризації культурних цінностей обох народів», - кажуть в Любомльській райдержадміністрації.

Учасники гонки 4 червня вже вирушили з Парчева до Любомля, де 5 червня о 16 годині на міській площі відбудеться урочисте відкриття велопробігу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus