USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Велосипедистки з Волині привезли «золото» з чемпіонату України

18 Липня 2013 11:32
Чемпіонат України з велосипедного спорту класу маунтенбайк (крос-кантрі) тривав з 11 по 15 у Сумах. Про це інформує «Волинська правда».

У змаганнях брали участь спортсмени Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності, представники спортивного товариства «Динамо» України, члени національної збірної команди України.

Чемпіонкою серед жінок стала майстер спорту України міжнародного класу Яна Беломоіна – студентка інституту фізичної культури та здоров’я Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Золоту нагороду серед юніорок здобула Діна Гордіюк – майстер спорту України, учениця Луцького коледжу рекреаційних технологій і права.

Тренуються велосипедистки під керівництвом Заслуженого тренера України Віктора Ковальова та тренера-викладача вищої категорії Валентини Матвійчук-Жолнач.

За підсумками змагань, волинські спортсмени включені у склад національної збірної команди України для участі у чемпіонаті світу, який відбудеться в кінці серпня у Південній Африці, але перед цим відповідальним стартом велосипедисти будуть брати участь у двох етапах кубка світу, що відбудуться в Англії та Канаді.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Саша Показати IP 18 Липня 2013 11:35
Вітаємо переможців та призерів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus