USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Вконтакте» «присудили» «Волині» 10-е місце в Україні. РЕЙТИНГ. ФОТО

15 Травня 2013 14:55
Інтерактивні мапи, які відображають популярність футбольних клубів України залежно від кількості прихильників ВКонтакте за регіонами опублікували на сайті statistika.in.ua. «Волинь» наразі посідає 10-е місце, - інформує Watcher.

Наразі мапа відображає популярність таких клубів станом на 2013 рік: Шахтар (Донецьк), Динамо (Київ), Металіст (Харків), Карпати (Львів), Дніпро (Дніпропетровськ), Чорноморець (Одеса), Кривбас (Кривий Ріг), Ворскла (Полтава), Таврія (Сімферополь), Волинь (Луцьк), Зоря (Луганськ), Металург З (Запоріжжя), Говерла (Ужгород), Металург Д (Донецьк), Ілічівець (Маріуполь). Мапу краще дивитися на сайті у повноекранному режимі:

Спільноти футбольних фанів клубів станом на квітень 2013 року мали такі показники:

Розподіл прихильників підтверджує, що дві найсильніші й найпопулярніші футбольні команди в Україні – це Динамо (Київ) та Шахтар (Донецьк).

Однак, загалом популярність команд ВКонтакте не залежить від успіхів футбольних команд на полі. Єдина футбольна команда (окрім Шахтаря та Динамо), йдеться у повідомленні, яка спромоглася бути найпопулярнішою за межами свого регіону – Карпати (Львів). Вона не належить до найсильніших клубів України. Водночас, значно сильніші команди, такі як Металург (Донецьк), мають групи фанів ВКонтакте зовсім малого розміру.

Не поступились жодним населеним пунктом у рідному регіоні Шахтар, Динамо, Карпати та Металіст. Дніпро, Ворскла, Чорноморець, Волинь та Таврія спромоглись «завоювати» значну частину рідного регіону, переважно це - території довкола рідного міста-облцентру. Тоді як серйозна популярність таких клубів як Говерла, Зоря, Металург З та Кривбас по суті обмежується рідним містом та його околицями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus