USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Володимир Кличко переміг Повєткіна у Москві. ФОТО. ВІДЕО

5 Жовтня 2013 23:50
Володимир Кличко провів черговий захист своїх чемпіонський поясів. У суботній вечір, 5 жовтня, в Москві українець провів 64-ий поєдинок на професійному рівні. Суперником Кличка-меншого був росіянин Олександр Повєткін.

Вже до поєдинку більшість експертів прогнозували перемогу Володимира. До цього бою він уже 60 разів перемагав і з них 52 – нокаутом. На три роки молодший Повєткін мав на своєму рахунку 26 перемогу на професійному рингу і з них 18 – нокаутом. Українець зазнав три поразки у кар’єрі професіонала, а росіянин жодної.

Переповнена глядачами арена московських «Лужників» та мільйони телевізійних глядачів стали свідками надзвичайно цікавого поєдинку. Якщо до цього долучити політичну складову і загострення економічних відносин між Росією та Україною, то бій набрав особливого значення.

Український гімн виконала Джамала, а російський - Іосиф Кобзон.

Вже у першому раунді Повєткін намагався іти в клінч, бо добре розумів, що вищий зріст і довші руки Кличка не дозволять мати перевагу в бою на відстані. Росіянин намагався переводити боксерський поєдинок у борцівський.

У другому раунді Повєткін продовжував свою тактику, проте оступився, впав і суддя навіть почав відраховувати «нокаутуючі» секунди, проте обійшлося.

У четвертому відрізку бою дався взнаки досвід українця. Він тактично і фізично виглядав більш переконливо, наніс кілька влучних ударів. Росіянин уже не був таким швидким як на старті.

П'ятий раунд засвідчив більшу втому росіянина. Українець проводив удари в дальньому бою, а коли доходило до близького двобою, то Кличко нависав на голову Повєткіна.

Шостий раунд. Під правим оком росіянина з'явилася солідна гематома після влучних джебів лівою українця. Зала московського палацу відчула слабинку земляка і гучно викрикувала: ПА-ВЄТ-КІН.

Друга частина бою розпочалася прекрасною серією ударів Володимира і російський боксер тричі опинявся на підлозі. Здавалося, що до нокауту зовсім близько.

Восьмий раунд: боксери були більш спокійними, аніж у попередньому відрізку бою.

У дев'ятому раунді Повєткін ще раз упав після джебу Кличка-меншого, проте суддя нокдауну не фіксував. Українець не форсував подій. Помітно було, що він може інтенсивніше атакувати суперника.

Десятий раунд запам'ятався ще кількома влучними ударами українського чемпіона.

В одинадцятому раунді у Повєткіна відкрилося друге дихання і він активно почав атакувати Кличка, проте українець пхнув росіянина і той вкотре лежав на підлозі. Судді зняли один бал Кличку за штовханину.

Останній раунд був сумбурний, після одного із ударів українця росіянин ледь не вилетів за канати. Проте нокауту глядачі так і не дочекалися.

У підсумку всі судді зафіксували переконливу перемогу Володимира Кличка за очками.

Отже, чемпіоном світу за версіями WBO, WBA, IBF та IBO в суперважкій вазі (більше 90 кілограмів) надалі залишається український боксер.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Луцьк Показати IP 6 Жовтня 2013 00:58
Володя- красава! Гордість України!! Слава переможцям!!!
барбос. Показати IP 6 Жовтня 2013 01:49
джамала - персона нон грата. стидно було. Хай іде співати в сауну.
так до барбос. Показати IP 6 Жовтня 2013 09:54
з таким співом вона і в сауні"персона".
Корінний лучанин Показати IP 6 Жовтня 2013 09:29
Кличко молодець! В його перемозі в мене сумнівів не було. Але сам поєдинок мені не сподобався( чи не найгірший, серед усіх боїв Кличка) через постійні клінчі Повєткіна. Нудний був бій.
Вчителька Показати IP 6 Жовтня 2013 10:37
Таку персону стидно брати на такі солідні акціі, в нас на спортивних аренах у Луцьку краще Чепелюка гімн ніхто не заспіває. І перед Кобзоном не було б стидно, ато подупали кацапи,яка співачка,такий і боксер!
кгб Показати IP 6 Жовтня 2013 12:07
кличко переміг, але це не бокс, далеко не бокс. пацан не на глядача працював, а на мільйонні гонорари, на пояси. з кличком -молодшим бокс втратив глядацьку складову. це бокс з профі, який як у шахах прораховує удари, бої, а глядач йому до фені. з такими боксерами ще довго буде нудота в цій ваговій категорії. як це не прикро, але слабших, які гамселять один одного - ті ж чісора, хей,лєбєдєв, фін і англієць - тих цікавіше дивитися. я до слова крові не люблю, але бокс - так! а україна кацапію взула і то добре, хоч так можемо їм вказати їх місце.
кегебісту Показати IP 6 Жовтня 2013 12:55
Що це за дурня працювати на глядача, основна мета це було здобути перемогу. Так кличко не дуже ефектно виглядає в порівнянні з тайсоном, чи льюісом, але тактично усе робить грамотно, і це правильно, завдякі цьому він найдовше утримує звання чемпіона світу у +91 в історії боксу.А працювати на глядача це маячня, тим паче, що на кону звання найсильнішого у світі.
юрій Показати IP 6 Жовтня 2013 16:44
Снится мне,что я золушка и выхожу я на боксерский ринг против Владимира Кличко...а какой-то голос внутри меня шепчет"НО ПОМНИ,ЧТО ПОСЛЕ 12 УДАРА ТВОЯ ГОЛОВА ПРЕВРАТИТСЯ В ТЫКВУ!!!!"
Штефан, Луцьк Показати IP 6 Жовтня 2013 17:08
Слава Україні!
Юрій до Штефан, Луцьк Показати IP 6 Жовтня 2013 19:42
Героям слава!!!
тренер Сані Показати IP 6 Жовтня 2013 22:22
Саня, бей его! бей! не слушай суддю ..))))))))
джамал Показати IP 7 Жовтня 2013 08:48
джамала погано проспівала гімн, шкода...
костя Показати IP 7 Жовтня 2013 12:16
Повяткіна вже можна на мило.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus