USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Володимир Кличко вимагає бою з Девідом Хеєм

14 Вересня 2010 08:49
Володимир Кличко знову заявив про те, що його цікавить об’єднувальний поєдинок проти володаря титулу WBA в суперважкій вазі Девіда Хея.
«Мене починає втомлювати Девід Хей, ми занадто багато говоримо про нього. Сподіваюся, він закінчить з балаканиною і перейде до виконання своїх обіцянок. Девід Хей «зачепив» обох братів Кличків, і аж ніяк не в цікавій манері. Не думаю, що футболки з обезголовленими тілами, в яких Хей з’явився на кількох прес-конференціях, - це цікаво. Я вважаю, що Хей потрапив у кращу десятку суперважкої ваги завдяки своєму язику, але добився він небагато. Ми маємо намір зустрітися з володарем чемпіонського титулу, тому що нам цікавий його пояс», - сказав Володимир Кличко. Про це пише proUA.
За словами тренера Кличка Емануеля Стюарда, якщо після свого поєдинку проти Одлі Харрісона Хей знову відмовиться від бою з Володимиром, поляк Томаш Адамек може стати наступним суперником чемпіона WBO і IBF.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus