USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь»-«Металург» З. 2 тайм. «Чорна смуга» продовжується

27 Квітня 2013 19:19
Луцька «Волинь» у домашніх стінах не змогла обіграти аутсайдер чемпіонату запорізький «Металург». Матч закінчився 0:0.

Склад «Волині»: Старцев, Сімінін, Масло, Шиков, Занєв, Приндета, Щедрий(Ерік), Кінаш, Пилипчук, Лопес(Бабир), Овонікоко(Савич).

У перерві у волинян відбулися дві заміни. Замість Овонікоко та Щедрого, з’явилися Савич та Ерік відповідно. Після безгольового першого тайму, команди продовжували ту ж саму неквапливу гру з великою кількістю боротьби і у другій сорокап’ятихвилинці.

За перших десять хвилин команди на двох не створили жодного моменту. «Волинь» хоч і контролювала гру, але навіси та простріли з флангу не давали результату. На 64-й хвилині лучани нарешті потрапили в площину воріт. Бікфалві з-за меж карного пробив, але прямо в руки кіперу запоріжців. Гості теж відповіли небезпечно ударом Опанасенка.

Лучани, якщо ж і били по воротах, то вкрай неточно. Спочатку Приндета запустив м’яч по горобцях після подачі кутового, а згодом Бабир наважився на удар в дальній кут - і теж мимо.

А за 15 хвилин до закінчення поєдинку за гру рукою у карному «Волині» суддя призначив пенальті. До м’яча підійшов Рудика, але переграти Старцева не зумів. Рахунок залишився невідкритим.

За 8 хвилин до закінчення матчу Рудика знову пробивав по воротам, тепер у дальній кут, але трохи не влучив. Волиняни наприкінці гри здобули право на кутовий, після якого на підборі вдало зіграв Ерік, але пробив у голкіпера Запоріжжя. А на останній хвилині основного часу Бабир небезпечно прбивав у нижній кут, цього разу неточно.

У підсумку обидві команди продемонстрували приблизно рівну гру. Тож нічийний результат закономірний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
думка Показати IP 27 Квітня 2013 21:37
игра была ровна, играли 2 г...вна)))
Остап Показати IP 27 Квітня 2013 21:49
Це я розумію - оперативність. Видали й перший й другий тайм. Швидше, ніж ВолиньПост молодці!
makar Показати IP 28 Квітня 2013 14:13
справді,за оперативність достойні високої похвали.не те що деякі "вумники" з інших дружніх сайтів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus