USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» - «Оболонь» 1:1. ФОТО

26 Серпня 2011 23:21
Луцький футбольний клуб «Волинь» 26 серпня в домашньому матчі зіграв унічию з рахунком 1:1 з київським клубом «Оболонь».

Матч почався о 19:30. Рахунок відкрили гості. Вже на 12-й хвилині першого тайму гол у ворота «Волині» забив нападник «Оболоні» Ігор Тимченко. Відігратися волинянам вдалося на 45-й хвилині. Шкіряний м’яч у ворота суперника забив бразилець Олівейра Майкон.

Другий тайм характеризувався гострими атаками волинян і швидкими контратаками гостів, однак поновити рахунок жодна з команд не змогла. До слова, у матчі, отримавши другу жовту картку, змушений був закінчити гру капітан команди «Волинь» Сергій Сімінін.

«Гра була складна. «Оболонь» чіплялася за будь-які очки, за будь-який результат, і початок гри ще більше ускладнив нам гру. Якби перекрив кисень для розвитку нормальних ігрових дій. У команди був такий мандраж, що вона наробила багато ігрових помилок. Багато від мене залежало, і, напевно, я не вгадав зі складом», - охарактеризував гру головний тренер волинян Віталій Кварцяний.

Зазначимо, що у матчі взяли участь три нових гравці: В’ячеслав Акімов, Дмитро Смірнов та Тіаго Майєр дос Сантос (Шумахер). Грою останнього Кварцяний лишився задоволений. А от два перших гравці його не влаштували.

«Я довіряв Смірнову, він в Одесі непогано зіграв. Я йому кажу: «Ти опорний на півзахисник, давай відбирай, перехватуй, на підкатах, випередження». А він так сховався, що я його двометрового не бачив. Те саме з Акімовим. Я йому сказав: давай серйозно, в тебе є шанс. Людина, яка все вміє робити, а вийшов - і не грає. От загадка 21 століття», - сказав наставник волинян.

«Двоє не попали в гру. Я винний в цьому, не відчув», – сказав Кварцяний.

«У Шумахера перша гра. Ми пізно його заявили. Він майже місяць не тренувався. Все одно я в цього гравця вірю. На перший раз нормально», - охарактеризував гру бразильця головний тренер червоно-білих.

«Це не найголовніша катастрофа. Зараз головне мобілізувати команду після внутрішніх перипетій», - додав Кварцяний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus