USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» програла у Луцьку друголіговій команді

3 Березня 2014 08:15
Луцька «Волинь» у вихідні зіграла контрольний матч із друголіговою стрийською «Скалою». Поєдинок відбувся у Дачному, під Луцьком.
Команди перед початком матчу вшанували хвилиною мовчання пам'ять про загиблих під час народного повстання в Україні, на ігровій формі «Волині» та «Скали» були траурні стрічки, - повідомили у прес-службі лучан.

«Волинь» від перших хвилин мала ігрову та територіальну ініціативу й впродовж всього матчу йшлося тільки про одне питання: коли команда заб`є гол?.. Вже в перші 15 хвилин мяч мусив тричі опинитися у воротах «Скали». Мемешев не реаізував вихід сам на сам із Даньковичем, а Шабанов двічі після розіграшу кутового бив по воротам з близької відстані. «Волинь» нарощувала перевагу, розпочався й обстріл воріт «Скали» з дальної відстані (Бікфалві та Скоба). Артем Шабанов з 22 метрів цілив у верхній кут, але голкіпер дотягнувся до мяча й від його пальців куля влучила у попреречину…

За хвилину до перерви Козьбана вивели сам на сам із кіпером, але Дмитро довго роздумував, що робити з мячем і його у форварда лучан у чистому підкаті вибили на кутовий…

Другий тайм почався у такому ж ритмі, як перший. «Волинь» закрила гостей на їхній половині поля, м`ячі після ударів «хрестоносців» свистіли біля каркасу воріт «Скали». Але стрийчани дуже мужньо «вперлися» й після чергового нереалізованого шансу господарів (Матей) провели контратаку. Пас з правого флангу атаки прийняв юний Гармаш і з третьої спроби (перші дві ліквідували Кичак та захисники) таки пробив у вільний кут – 0:1. Хвилини, які залишалися у «Волині», аби зрівняти рахунок, команда провела в атаці й Скоба після пасу Парцванії поцілив у поперечину!.. У підсумку більш ніж прикра поразка «Волині», яка останні три дні працювала у режимі дворазових тренувань.

Склад «Волині»: Кичак – Сімінін, Шершун, Приндета, Шіш (Нємчанінов, 15, Гошкодеря ,68, Годований, 75) – Шабанов (Парцванія, 46), Скоба – Бабатунде (Матей, 55), Мемешев (Лопес, 44), Бікфалві (Кінаш, 62) – Козьбан (Літвіненко, 73).

Склад «Скали»: Данькович (Рильський, 46) – Стасюк (Мис, 46), Аксінін, Антонів, Коцюмака – Катана, Кміть (Нистирюк, 55) – Арвеладзе (Козловський, 80), Гончарук (Бродський, 76), Пришнівський (Гармаш, 63) – Лазаренко (Могилецький, 65).

Гол: Гармаш, 86


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus