USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Волинь» вдруге зіграла внічию в Індії

12 Лютого 2016 13:18
ФК «Волинь» зіграв в Індії другий матч у рамках міжнародного турніру Sait Nagjee Amarsee International Tournament, що відбувся в місті Кожикоде.

Підопічні Віталія Кварцяного знову зіграли внічию, на цей раз з рахунком 2: 2.

Про це повідомляє Спорт Експрес в Україні.

На відміну від першого матчу, в якому суперником українського клубу був представник європейського континенту – румунський «Рапід», в черговий грі такою стала команда з Південної Америки – резервний склад бразильського «Атлетіко Паранаенсе».

Налаштованість «Волині» на боротьбу проявилася вже з самого початку поєдинку. Щоправда, після серії взаємних випадів першими відкрили рахунок бразильці. Коли хвилинна стрілка наблизилася до середини першого тайму, Веслі Сілва вміло використав вихід один на один з Богданом Шустом, вразивши ціль.

Але програвати лучанам довго не довелося – на 29–ій хвилині Сергій Логінов вміло підключився при стандартному положенні і переправив м'яч у сітку.

До слова, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що «Волинь» розпочала турнір в Індії у присутності 22–ох тисячної аудиторії вболівальників з яскравої нічиєї.

Друга половина зустрічі, напевно, сподобалася глядачам, оскільки суперники не збиралися задовольнятися малою перемогою. Незважаючи на спеку, «Волинь» накинула на «Атлетіко Паранаенсе» шквал атак, в ході яких не раз змогла відзначитися.

Зокрема, кілька хороших можливостей для цього упустив Анатолій Діденко. Однак, забити гол нашим співвітчизникам все ж вдалося. Це сталося на 63–ій хвилині, коли Редван Мемешев на швидкості зумів подолати оборонні редути бразильців і увійшовши в чужу штрафну площадку, точним ударом спрямувавши м'яч у дальній кут.

Водночас, незважаючи на сприятливі моменти, розвинути успіх луцькій команді не вдалося. Футболіст з Курітіби незадовго до закінчення матчу, на 90–ій хвилині, Яго Сілва вразив верхній кут воріт «Волині», встановивши остаточний підсумок матчу.

ВОЛИНЬ - Атлетіко Паранаенсе Бразилія - ​​2: 2 (1: 1)

Голи: Уеслі Сілва, 21 (0: 1). Логінов, 29 (1: 1). Мемешев Редван Раїмович, 63 (2: 1). Яго Сілва, 90 (2: 2).

«Волинь» (Луцьк): Шуст, Насонов, Логінов, Гороповшек, Шабанов, Кравченко, Богданов, Польовий, Мемешев Редван Раїмович, Герасимюк, Діденко (Петров, 59, Р. Никитюк, 86).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus