USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» і «Арсенал» зіграли у Луцьку внічию

13 Березня 2011 11:07
Матч луцької «Волині» і київського «Арсенала» 12 березня у Луцьку закінчився рахунком 0:0 у матчі 21-го туру Прем`єр-ліги.
У стартовому відрізку матчу опоненти досить швидко встигли обмінятися небезпечними випадами, – інформує сайт ФК «Волинь».
Так, спочатку Віталій Неділько перевів на кутовий потужний удар Володимира Аржанова в нижній кут, а тоді Олександр Пищур наважився на дальній удар і м’яч просвистів зовсім поряд із стійкою воріт киян.
Однак надалі гра на тривалий час змістилася до центру поля, звідки футболісти намагалися довгими передачами запускати в прориви своїх нападників. Ситуативна гострота була присутня постійно, проте до небезпеки у межах карних майданчиків справа доходила рідко.
Дещо активнішою виявилась середина тайму. На 24-й хвилині Неділько врятував лучан після того, як Ролану Гусєву дали пробити по воротах справа з меж воротарського майданчика, але кіпер «Волині» продемонстрував блискучу реакцію й відбив м’яч на кутовий.
А за три хвилини атака волинян завершилася пасом на вільного Олега Герасимюка, який зліва з лінії штрафного майданчика завдав зрячого та потужного удару у ворота «Арсеналу», та Сергій Погорілий зумів зреагувати на цей постріл.
Був шанс відзначитися в Пищура, коли у фірмовому стилі він пробивав штрафний по центру на 39-х хвилині, однак шкіряний пролетів у кількох сантиметрах від стійки.
Після перерви «Волинь» значно додала у швидкостях, і гості змушені були перейти до контргри, хоча більшою мірою вирішували питання оборони власних воріт.
Чудовий шанс відзначитися господарі мали на 51-й хвилині – після атаки Пищур скинув м’яч під удар Богдану Карковському, а той злету запустив шкіряного у праву від себе «дев’ятку» – Погорілий був уже безсилий допомогти своїм партнерам, але м’яч, зачепивши стійку, у ціль не влучив.
«Арсенал» у відповідь організував контратаку, і Андрій Єщенко розстрілював Неділька з близької дистанції, але знову блискуче зіграв воротар волинян, відбивши цей складний удар на кутовий.
Найреальніша ж нагода для голу трапилася на 60-й хвилині. Рамон Лопес, відібравши м’яч у захисника на лівому фланзі, наблизився до воріт і завдав разючого удару з лінії карного, але м’яч влучив у поперечину.
На добиванні зіграв Сорін Парасків, та його удар з близької відстані відбив голкіпер, а з третього разу шкіряний таки став здобиччю голкіпера.
Надалі «Волинь» надовго затиснула гостей на їхній половині поля, але довести свої старання до голу так і не змогла.
Наприкінці зустрічі гості організували ще одну контратаку, коли Олександр Ковпак, добігши майже до лицьової намагався пробити у дальній кут воріт Неділька, але м’яч пролетів повз штангу.
Відтак – нульова нічия, яка додала дивідендів воротарям обох команд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus