USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» не втримала нічию з «Шахтарем». ВІДЕО

22 Серпня 2010 13:30
У матчі 7-го туру чемпіонату України з футболу луцька «Волинь» на своєму полі приймала чемпіона - «Шахтар» (Донецьк). Показавши хорошу гру, лучани все ж таки поступилися з мінімальним рахунком.

Протягом усього першого тайму славнозвісний «Шахтар» так і не створив біля воріт «Волині» практично ніяких небезпечних моментів.
Прориваючись до воріт, гості чомусь не могли стриматись від порушень правил, мовби сподіваючись, що арбітр буде поблажливим до фаворита - і, до речі, марно.
Крім того, «Гірники» дуже часто били здалеку, проте дуже неточно. Двічі у ворота господарів призначався штрафний удар з небезпечної точки, проте на 38-й хвилині Жадсон закрутив м'яча повз дальню штангу, а на 44-й влучив у поперечину.

Тим часом з боку «Волині» Євген Пічкур так само неточно виконав штрафний, Саша Стевіч після подачі кутового головою пробив вище воріт, а на єдиній компенсованій хвилині першого тайму те саме зробив Євген Павлов.

Серед найцікавіших епізодів другої половини матчу - удар Вілліана по центру воріт «Волині», після якого воротар Ісса Ндоє чомусь не зумів зафіксувати м'яч і сам собі «привіз» кутовий. Тут же на 67-й хвилині півзахисник лучан Богдан Бутко впав неподалік чужого карного майданчика, асистент арбітра просигналізував про фол, але суддя штрафного удару не призначив. І ось - наступна помилка Ндоє призвела до взяття воріт: Даріо Срні хтось із господарів «подарував» шкіряну кулю неподалік власних воріт, капітан «Шахтаря» тут же зробив навіс, воротар спробував і не зміг його перервати, Дуглас Коста головою вдарив у площину воріт, Бутко теж головою відбив, а Едуардо знов-таки головою добив у сітку - 0:1.

Лише за дві хвилини лучанин В'ячеслав Шарпар вдало зіграв індивідуально і прорвався до чужих воріт, але під удар устиг кинутися Дмитро Чигринський, а кутовий закінчився нічим. На 83-й хвилині «Шахтар» мав шанс подвоїти рахунок і зняти всі питання щодо своєї перемоги, проте одразу два нападники не дотягнулись після прострілу у воротарський майданчик.
Наприкінці матчу атака «Волині» закінчилася вдалим пасом на вільного Павлова, але м'яч устиг перехопити Андрій Пятов, показавши Ндоє, як же треба грати на виході.

Луцькі вболівальники проводжали гравців «Волині» з поля криками «Молодці!».

Довідково:

«Волинь» - «Шахтар» - 0:1

Гол: Едуардо (74)

«Волинь»: Ндоє, Бута, Омоко, Ващук, Грінченко, Бутко, Шарпар, Стевіч, Пічкур (Бабир, 85), Майкон (Костюк, 66), Павлов (Лопес, 77)

«Шахтар»: Пятов, Срна, Кучер, Чигринський, Кобін, Хюбшман, Фернандіньйо, Коста (Тейшейра, 78), Жадсон (Едуардо, 56), Вілліан, Адріано (Морено, 75)

Попереджені: Бута, Шарпар - Кобін, Жадсон, Коста, Пятов

Вилучений: Кобін (90)















src="http://video.meta.ua/vpla/video/Player.swf"

quality="high"

bgcolor="#cecece"

width="440"

height="365"

name="Player"

align="top"

allowScriptAccess="sameDomain"

allowFullScreen="true"

type="application/x-shockwave-flash"

pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"

FlashVars="fileID=5IZq1KH49xY4AM0xLikk&globalURL=http://meta.ua&search=true&target=new&color=1"

/>

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучано Показати IP 23 Серпня 2010 23:50
Кварцяний - ти дістав! Йди - відпочинь. Це не гра. А шлюбні ігри вагітних тараканів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus