USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Волинь» не змогла зламати «Сталь»

14 Квітня 2010 09:39
У вчорашньому матчі між луцькою «Волинню» та алчевською «Сталлю» - бойова нічия 1:1.

Усі конкуренти лучан за вихід до Прем’єр-ліги цього ігрового дня також втратили очки. «Волинь» мала нагоду перестрибнути на третє-четверте місце в таблиці, - пише "СіД" .

«Волинь» вийшла на поле лише з трьома захисниками. А попереду Кварцяний поставив новачка Бабира та свого улюбленця да Косту, якого вже встигли охрестити Костею. Втім, після перших 30 хвилин матчу здавалося, що в половини луцької команди на ногах повисли гирі. І тренер вдався до замін.

На полі з’явився третій нападник Майкон, а також лівий атакуючий півзахисник Пічкур.

Гол «Волинь» створила з нічого. Сімінін пальнув з метрів сорока. І воротар алчевців відбив м’яч прямісінько на Майкона. Той головою увігнав його в сітку – 1:0.

У другому таймі лучани втримували рахунок. Але кілька контратак гостей досягли мети. Після провалу в центрі штрафного майданчика Муховиков зрівняв рахунок – 1:1.

Післяматчевий коментар тренера гостей Анатолія Волобуєва відбувався під канонаду коментаря гри у роздягальні «Волині». І експресію Кварцяного того вечора можна було зрозуміти.

Матч започаткував найвідповідальнішу смугу для «Волині» в нинішньому чемпіонаті. У найближчі тижні лучан чекають ігри з «Кримтеплицею», «Геліосом», «Львовом» і «Севастополем».

Наразі «Волинь» у турнірній таблиці - на п’ятому місці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus