USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Волинь» обіграла в Луцьку «Динамо»

14 Жовтня 2013 18:52
Луцька «Волинь» провела другий товариський матч із брестським «Динамо». Стартовий склад «Волині» у цьому матчі був такий: Літовченко – Сімінін, Масло, Годований, Нємчанінов – Матуку, Скоба – Парцванія, Матей, Гошкодеря – Гравець на перегляді.

Як і в суботу, господарі заволоділи ігровою перевагою з перших хвилин. Заспів зробив Гошкодеря, який з гострого кута пробив у стійку. Господарі притиснули гостей до власних воріт, але забили вперше тільки на 35 хвилині. Утім, забили дуже красиво, - повідомляє клубна прес-служба лучан.

Бабатунде відправив пасом на фланг Матея, той повернув йому м`яча, «Баба» ще раз віддав на лінії штрафного кулю румуну, Флорентін змістився в центр й обвідним ударом забив у дальнію «дев`ятку» - 1:0.

На другий тайм Кварцяний випустив Бікфалві, Козьбана і Мемешева замість Скоби, Годованого і гравця на перегляді. І відразу ж заміни спрацювали. Редван Мемешев пройшов правим флангом, прострілив в центр, де першим на м`ячі був Дмитро Козьбан - 2:0.

Дуже швидко білоруси відігралися. На 55-ій хвилині їм вдався штрафний з 26 метрів. М`яч влучив у хрестовину, а першим на добиванні був Кендиш - 2:1.

Тренери обох команд вдалися до замін. У «Волині» вийшли: Карасюк, Коломієць, Хомченко, Щедрий. Надто небезпечних моментів біля воріт «Динамо» не побільшало, але втретє лучани таки забили. Козьбан заробив пенальті і сам його реалізував.

Відтак – впевнена перемога «Волині» 3:1 й команда продовжує у хорошому настрої готуватися до матчу із «Говерлою».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus