USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» поповнилася гравцем збірної Румунії

25 Вересня 2013 17:19
Луцька «Волинь» підписала та заявила ще одного новачка. На правах «вільного агента» у команду прийшов румунський півзахисник Флорентін Матей.
Флорентін народився 15 квітня 1993 року. Його зріст 175 см, вага – 65 кг. Позиція на полі – атакуючий півзахисник, - повідомили у клубній прес-службі.

Новачок «Волині» - вихованець бухарестської «Стяуа». Цій команді Флорентін віддав загалом 10 років. За основний склад румунського гранда дебютував 16 травня 2010 року у переможній грі (2:0) проти «Університаті» (Крайова). Влітку того ж року він перейшов в румунську «Унирю», зіграв 7 матчів та в наступному році підписав контракт із італійською «Чезеною», яка виступала в серії Б, крім того у його активі виступи за практично усі румунські дитячі та юнацькі збірні – від U-15 до U-20.

Матей розповів, що радий бути у «Волині» і сподівається, що в нього та в команди все складеться добре, і, зважаючи на його молодий вік, Матей прогресуватиме тут.
«Кращий мій товариш в команді наразі Ерік Бікфалві, адже певний час ми грали в одному клубі – «Стяуа». Але з усіма хлопцями знаходжу спільну мову», - розповів Флорентін.
Додамо, що у «Волині» Флорентін гратиме під номером 15.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus