USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Волинь» - у жеребкуванні Прем’єр-ліги

16 Червня 2010 14:49
У столиці в Будинку футболу 16 червня відбулося жеребкування календаря ігор чемпіонату України з футболу в Прем'єр-лізі сезону 2010/2011 років.

Про це інформує ТСН.

Жеребкування проходило згідно з місцями, зайнятими у чемпіонаті України 2009/10, тобто, першим тягнули номери «Шахтар», потім – «Динамо» і так далі.

На загальних зборах було прийнято рішення, що «Металісту» присвоюється номер 9 і дві перших гри він проведе на виїзді. Також за клопотанням «Карпат» і «Ворскли» ці команди перші тури зіграють на виїзді. За результатом жеребкуванням, саме «Ворскла» зіграє на виїзді з луцькою «Волинню» орієнтовно 9-10 липня.

При жеребкуванні розвели три пари команд – «Динамо» і «Арсенал», «Шахтар» і «Металург» Донецьк, «Таврія» і «золотий» медаліст Першої ліги ПФК «Севастополь».

Президент «Севастополя» висловив жаль, що його команді доведеться грати перші домашні ігри не в Севастополі, а в Сімферополі. Але до жовтня ПФК «Севастополь» розраховує вже переїхати на свій стадіон. Тобто, волиняни на виїзді з севастопольцями гратимуть у них вдома.

За результатом жеребкування, у першому турі 9-10 липня зустрінуться: «Волинь» - «Ворскла», «Зоря» - ПФК «Севастополь», «Арсенал» - «Металург» Запоріжжя, «Шахтар» - «Кривбас», «Дніпро» - «Карпати», «Іллічівець» - «Металург» Донецьк, «Оболонь» - «Динамо», «Таврія» - «Металіст».

У другому турі «Волинь» на виїзді зустрінеться з «Дніпром». Третій тур – «Волинь» - «Кривбас», четвертий тур: «Металург» Запоріжжя - «Волинь».

Календар ігор за участі ФК «Волинь» в наступних турах Прем’єр-ліги «ВН» надрукує згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus