USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» удома попрощалася з Першою лігою п’ятьма голами

7 Червня 2010 10:25
У черговому турі Першої ліги луцька «Волинь» переконливо переграла команду з Івано-Франківська «Прикарпаття» з рахунком 5:1.

Про це інформує офіційний сайт ФК «Волинь».

«Волинь» - «Прикарпаття» - 5:1.

5 червня. Луцьк. (17-00). Стадіон «Авангард». 8200 глядачів. 22°С.

Судді: В. Романов (Дніпропетровськ), В. Жарий (Павлоград), Б. Бучинський (Тернопіль). Делегат ФФУ: В. Шельменко (Київ).

На матч проти івано-франківського «Прикарпаття» волиняни вийшли уже в статусі клубу Прем’єр-ліги, хоча завершення чемпіонату у першій лізі відбудеться лише 10 червня. Натхненні здобутками та активною підтримкою уболівальників, котрі прийшли розділити разом з командою цей успіх, підопічні Віталія Кварцяного відразу пішли на штурм воріт гостей і уже на п’ятій хвилині зуміли відкрити рахунок. Майкон Олівейра підхопив м’яч на правому фланзі, пройшов до кута карного і несподівано пробив з лівої у дальній кут. Мить – і м’яч затріпотів у сітці, а захисники і воротар гостей у даному епізоді успішно виконали роль статистів.

Надалі ж гра пішла під диктовку лучан, які майже до кінця тайму не випускали івано-франківців з їхньої половини поля. Гості ж справили досить жалюгідне враження – відсутність командної гри та взаєморозуміння гравців, величезна кількість браку, повільний розіграш м’яча тощо.

А подвоїти рахунок волинянам вдалося вже на 12-й хвилині. Герасимюк чудово подав зі штрафного зліва від бокової лінії у центр карного, на м’ячі першим виявився Майкон і головою легенько переправив м’яч у дальній кут понад руками Іконникова – гол!

Подальші події у грі знову здебільшого розвивалися у штрафному майданчику прикарпатців. Забивати могли Павлов, Майкон, Кінаш, Кану та ще чи не пів-команди господарів. А на 36-й хвилині Довгий змарнував взагалі чи не двохсотпроцентний момент, коли, перебуваючи сам напроти порожніх воріт, пробив над поперечиною.

Та все ж, «Волинь» свого досягла ще до перерви. Кану вийшов тет-а-тет з воротарем й намагався перекинути шкіряного над кіпером, але Іконников вже на лінії воріт зумів відбити м’яча назад на Кану, той відпасував лівіше - на Майкона, удар бразильця – і знову на шляху м’яча виявився воротар. Проте у третій раз гостям вже не пощастило. Шкіряний відлетів на Павлова і гравець юнацької збірної спокійно розстріляв «рамку» - 3:0!

Після відпочинку волиняни продовжували атакувати і незабаром відзначилися кількома небезпечними ударами у виконанні Павлова, які з труднощами ліквідував воротар, а на 51-й хвилині після сольного рейду Кінаша по штрафному майданчику гостей і наступної відкидки на Олівейру, Майкон з близької відстані влучив у поперечину. Та згодом захоплені атаками та приспані абсолютною безпорадністю гостей в атаці, луцькі захисники припустилися помилки поблизу власних воріт і на 58-й хвилині після обрізки м’яч потрапив до Коржука, якому вдалося забити гол престижу.

За чотири хвилини статус-кво було відновлено. Майкон Олівейра в черговий раз познущався над оборонцями на правому фланзі, подав у центр карного і Євген Павлов ударом в дотик переправив шкіряного в сітку – гол!

Багатими на події виявилися завершальні хвилини гри. Спочатку була пристрілка у виконанні Лео Кости – в поперечину, та Герасимюка – дещо вище воріт. А затим черговий красень-гол організував Кінаш. Ярослав, перебуваючи на правому фланзі ідеальним ударом метрів з вісімнадцяти закрутив шкіряного прямо у дальню «дев’ятку» воріт суперника – Іконников був безсилий зарадити голу.

Невдовзі після цього Подригуля дуже грубо в’їхав у ноги Гринченку й після запеклої суперечки обоє футболістів відправилися на відпочинок з приводу вилучення. А на останніх хвилинах гості втратили ще й Барчука, котрий отримав друге попередження. Втім на результат ці червоні картки вже не вплинули.

Упевнена перемога волинян з рахунком 5:1 в останньому домашньому поєдинку чемпіонату стала гарним подарунком для уболівальників перед стартом у Прем’єр-лізі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus