USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» виходить у лідери Першої ліги

27 Серпня 2009 17:44
Луцька «Волинь» у рамках шостого туру чемпіонату України серед команд Першої ліги на виїзді з рахунком 1:0 переграла алчевську «Сталь» та вийшла на другу позицію у турнірній таблиці. Про це 27 серпня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує «ЗІК», з перших хвилин поєдинку гості заволоділи територіальною перевагою, контролюючи м’яч на половині поля «Сталі». Але окрім контролю м’яча, у лучан особливо нічого не виходило, адже господарі добре захищалися. За всю першу половину зустрічі гості створили лише один по-справжньому небезпечний момент: Пищур виконав простріл з правого флангу, який ударом з лінії воротарської замикав Павлов – прямо в голкіпера.
На початку другого тайму гра вирівнялася. Згодом ініціатива знову перейшла до гостей, і в середині другої половини зустрічі «Волинь» зуміла вийти вперед. Необов’язковий фол на лівому фланзі атаки лучан завершився призначеним штрафним, і після подачі у виконанні Єременка м’яч відскочив до Павлова, який точно пробив головою – 0:1.
До завершення гри жодній із команд рахунок змінити так і не вдалося.
«Сталь» – «Волинь» – 0:1
Гол: Павлов 65
«Сталь»: Бабак (к), Пасичниченко, Назарук, Кондратюк, Чеботаєв, Сапай, Казанков, Мироненко, Муховиков, Акименко, Палагнюк (Окана-Стазі, 56)
«Волинь»: Ндое, Сімінін, Мостовий, Шевелюхін, Гошкодеря, Єременко, Шарпар (Кінаш, 46), Карковскій, Пічкур (Лопес, 60), Пищур (к), Павлов (Рибальченко, 75)
Попередження: Пасичниченко, 26. Бабак, 45 +1. Назарук, 62. Чеботаєв, 83. Муховиков, 90 +1 – Карковскій, 6. Шевелюхін, 58.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus