USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» завершила збір «розгромною» перемогою

7 Липня 2013 19:08
«Волинь» закінчила тренувальний збір у Словенії на «мажорній» ноті. В останньому контрольному матчі лучани перемогли команду першої словенської ліги «Шампіон» із міста Цельє з рахунком 3:0, - йдеться на сайті клубу.

Приємно, що перші голи у поєдинку забивалися ймовірними новачками команди. Вже на 10-й хвилині один з них віддав пас у розріз на другого й після сильного удару в ближній кут рахунок став 1:0 на користь «Волині».

Перевага лучан у першому таймі була беззаперечною, адже словенці не змогли бодай раз пробити по воротам.

На початку другого тайму рахунок подвоївся – простріл Романа Карасюка замкнув ще один новачок «Волині». Карасюк ще раз вдало асистував партнерам і наприкінці матчу – після його подачі ударом головою відзначився Віталій Приндета – 3:0.

Після цієї перемоги сьогодні увечері «Волинь» вилітає з Відня до Києва й вночі повернеться до Луцька. Наступного тижня команда в Луцьку готуватиметься до стартового матчу нового чемпіонату проти київського «Динамо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus