USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Волинь» зберегла у складі гравця збірної Македонії

4 Липня 2013 08:28
Радісна звістка надійшла від керівництва футбольного клубу «Волинь» (Луцьк) – Ванче Шиков залишається грати у команді, - повідомляє ua-football.com.
Захисника збірної Македонії хотіли бачити в своєму складі бельгійський «Андерлехт», турецький «Коньяспор», французьке «Бордо» і російська «Кубань». Уже навіть велися переговори щодо купівлі одного з провідних футболістів «Волині». Проте головний тренер луцької команди Віталій Кварцяний вирішив докласти усіх зусиль, аби залишити в команді досвідченого спортсмена. Це йому успішно вдалося зробити.
Агент македонського футболіста розповів: «Після матчу Македонія – Швеція, коли Ванче вдалося нейтралізувати Златана Ібрагімовича, почали надходити пропозиції із Росії. Із розмови з Кварцяним я зрозумів, що він не бажає позбавлятися від футболіста, хоча Шиков, без сумніву, прийняв би пропозицію від «Кубані». Але в даному випадку останнє слово за «Волинню»».
Нагадаємо, що контракт Ванче Шикова із «Волинню» закінчиться через рік.
Нагадаємо, провідний гравець «хрестоносців» міг перейти у європейські команди. Сума трансферу футболіста за інформацією порталу transfermarkt.de становить майже півтора мільйона євро.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Майстерспорту Показати IP 4 Липня 2013 09:15
Класно. А то на своїх молодих далеко не заїдеш. Кварц маладца, що лишив Ваню

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus