USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» здобула 700-ту перемогу і наблизилася до фіналу Кубка України

17 Серпня 2009 14:25
Виїзний матч ФК «Волинь» із ПФК «Олександрія» у 1/16 Кубка України з футболу закінчився перемогою лучан. ПРо це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією неофіційного сайт ФК «Волинь», господарі 15 серпня програли луцькій команді з рахунком 2:3. У волинян дублем відзначився Олександр Пищур (на 2-гій і 59-тій хвилині). Долю матчу на 105-й хвилині визначив гол у ворота «Олександрії», який забив бразильський легіонер «Волині» Рамон Лопес.
Таким чином, Волинь пройшла до 1/8 фіналу Кубка України та здобула 700-ту перемогу в історії клубу.
Як зазначив на післяматчевій прес-конференції головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний, «відбувся дійсно по-справжньому сильний кубковий поєдинок. Для вболівальників – достатньою мірою адреналіновий. Матч тримав усіх у напрузі, я, напевно, втратив кілька років, мій колега, напевно, теж їх втратив від дій наших футболістів. Але нам повезло. Дуже важливо виграти у такої сильної команди, як ПФК «Олександрія». Я думаю, це гідний конкурент за серйозні місця в турнірній таблиці нинішнього чемпіонату»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
yurgen Показати IP 18 Серпня 2009 01:58
у вас хоч редактор є? 1. http://fc.volyn.net/ - саме офіційний сайт фк "Волинь" 2."За інформацією неофіційного сайт ФК «Волинь»" - це з кавказьким акцентом? 3. Що за скорочення - "на 2-гій і 59-тій"? Повна недолугість та безграмотність

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus