USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» зіграє з «Дніпром» і «Металістом»

12 Червня 2009 11:14
Доки першолігові клуби ще дограють чемпіонат, гравці «Волині», яка свій останній матч першості вже відіграла, перебувають у тижневій відпустці. Відразу ж після матчу з ПФК «Олександрія» з усіма футболістами було проведено сезонні фінансові розрахунки, – повідомляють 12 червня «Волинські Новини».
 
На відпочинку волиняни перебуватимуть до 17 червня. У цей день команда разом з потенційними новачками проведе у Луцьку вранішнє тренування і по обіді вирушить на перший навчально-тренувальний збір до Ялти.
 
У Криму «Волинь» перебуватиме з 17 по 26 червня. Планами збору передбачено проведення трьох спарингів. Однак суперники у перших двох з них ще не визначені. На цей час існує лише домовленість з дніпропетровським «Дніпром», з яким лучани зіграють 26 червня.
 
На 30 червня керівництво клубу запланувало товариський матч проти харківського «Металіста», котрий відбудеться у Луцьку на стадіоні «Авангард». А наступного дня «Волинь» відбуде на другий тренувальний збір до Феодосії, який, за попередніми даними, триватиме з 1 по 12 липня і на якому волиняни проведуть ще чотири спаринг-матчі.
 
Після повернення до Луцька «Волинь» 15 липня проведе ще один контрольний матч, можливо – із львівськими «Карпатами». Проте липневі плани підготовки команди можуть бути уточнені, оскільки на даний час ще невідомий точний календар матчів «Волині» на наступний сезон, а також місце проведення стартового поєдинку.
 
Остаточно усі питання будуть вирішені після конференції ПФЛ, котра відбудеться 20 червня, – повідомляє сайт ФК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus