USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Волинь» зіграє з «Дніпром» на «Дніпро-Арені»?

14 Липня 2011 14:19
Матч третього туру першості України між «Дніпром» та «Волинню» зможе прийняти «Дніпро-Арена».
Таке припущення висловив головний агроном стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського Анатолій Калоша, якого «Дніпро» запросив у якості експерта на свою арену, – пише Чемпіон.
«Зараз на «Дніпро-Арені» посаджений дерен. Дерен – це ще не футбольний газон. Потрібно зробити чимало агротехнічних робіт для того, щоб привести дерен до вимог, які висуваються до футбольного поля», – заявив він.
«Зараз на стадіоні проводяться активні роботи в цьому напрямку: через день газон стрижеться, вноситься пісок, добрива, здійснюється постійний контроль за фітосанітарним станом газону. Судячи по тому, як йдуть справи, думаю, що 24 числа «Дніпро» зможе зіграти з «Волинню» на своєму полі», – вважає фахівець.
Таку впевненість в спеціаліста вселяє той факт, що вперше в практиці України газон був застелений не дрібними шматками розміром 15 х 60 сантиметрів, а 15 метрів завдовжки і 1 метр шириною, що дає можливість тільки за рахунок власної ваги і цілісності краще триматися на ґрунті і швидше проростало на новому місці.
«Вперше в Україні газон покладено метровими смугами. Такий дерен навіть за рахунок власної ваги може триматися. Тим більше що зараз вже пішов приріст дерну в ґрунт», – розповів він.
«Потрібно ще буде зробити апробацію газону для того, щоб встановити ступінь його придатності до навантажень під час ігор. На початку – в середині наступного тижня я постараюся ще раз приїхати до Дніпропетровська, щоб визначити, в якому стані знаходиться газон. Сподіваюся, що до Дніпропетровська все ж прийде футбольне свято», – цитує Колошу ua-football.com.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus