USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волині» прогнозують нічию

23 Липня 2010 09:39
В очному поєдинку у п’ятницю, 23 липня, у Луцьку зустрінуться команди, які після двох турів опинилися серед аутсайдерів – «Волинь» (Луцьк) та «Кривбас» (Кривий Ріг).

Команди можуть зіграти внічию – прогнозує результат матчу сайт «Каналу новин 24» .

«В одному зі своїх нещодавніх інтерв'ю новоспечений капітан луцької «Волині» Владислав Ващук заявив, що завдання перед командою на сезон - це потрапляння в першу «п'ятірку». Не важко порахувати, що перша «п'ятірка» - це автоматична участь в єврокубках.
Проте повірити навіть такому досвідченому гравцю, який у футболі, здавалося б, побачив усе, дуже важко. Річ навіть не в тім, що «Ворскла» є дебютантом прем'єр-ліги. Просто дуже вже слабкою команда Кварцяного постала у перших двох матчах. І якщо поразка від «Дніпра» була прогнозованою, то фіаско у домашньому протистоянні з «Ворсклою» здивувало усіх. Можливо, навіть і полтавчан, які точно не очікували, що поєдинок для них складеться так легко. В команді продовжується міграція футболістів - після розгрому від «ворсклян» Луцьк залишили досвідчені Семочко і Шандрук. Натомість приєднався (причому одразу на правах капітана) Владислав Ващук, який так і не зміг собі знайти іншого клубу.

На перший погляд в ігровій складовій команди зараз повний хаос, але це лише на перший погляд. Не будемо забувати, хто керує цією командою. Навряд чи Віталій Кварцяний допустить надовго такий стан справ. Не так давно. а точніше у минулому сезоні завдяки своїй залізній дисципліні та самовіддачі, якою завжди відрізнялася команда Кварцяного, «Волинь», будучи командою першої ліги, дійшла до півфіналу Кубку України, де поступилася майбутньому його переможцю. Не виключено, що луцькі гравці нарешті сконцентруються на грі і результаті, і вже в поєдинку з «Кривбасом» на «Волинь» чекатиме перший очковий успіх.

У Юрія Максимова свої проблеми: його команда, як це буває з «Кривбасом» у міжсезоння майже завжди, оновилася практично наполовину. Помітно неозброєним оком, що «Кривбасу» доволі часто не вистачає зіграності, а подекуди і награності великої кількості різноманітних тактичних схем. Можна спрогнозувати, що це прийде з часом. Але грати і здобувати очки потрібно вже. Важко дорікнути команді Максимова у тому, що після двох зіграних матчів в їхньому активі лише одне набране очко. Поразка від «Шахтаря» - це річ прогнозована, а домашню нічию з учасником Ліги Європи «Карпатами» також не можна назвати провалом. У матчі ж з «Волинню» у Юрія Максимова є хороший шанс здобути свою першу перемогу у цьому чемпіонаті. Але тут це більшою мірою залежить не лише від того, яким буде «Кривбас», а радше від того, якою підійде до цього протистояння «Волинь».

До речі, незважаючи на те, що команди у минулому році виступали у різних лігах, їхні шляхи все ж перетнулися. У Кубку України, звичайно. І тоді з рахунком 2:1 перемогла «Волинь». А що стосується останніх шести матчів, які відбулися ще до вильоту «Волині» з «вишки», то й тут сильнішою була луцька команда - 3 перемоги, 2 поразки і 1 нічия. Причому у Луцьку перемагала виключно «Волинь» та ще й з різницею мінімум у два голи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus