USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На чемпіонаті України волиняни - перші у велоспорті

14 Липня 2014 21:00
Дівчата з Волині перемогли на двох чемпіонатах з велоспорту в Україні.

У Львові з 8 по 12 липня тривав чемпіонат України з велосипедного спорту на треку з олімпійських видів (жінки до 23-ох років, юніори) та чемпіонат України з неолімпійських видів спорту (дівчата, юнаки).

Чемпіонкою у командній гонці на дистанції 4 кілометри серед молоді стала Марта Терещук, срібною призеркою на дистанціях омніум і кейрін, та здобула бронзову медаль в командному спринті. Дівчина є майстром спорту України міжнародного класу, членом національної збірної команди України, студенткою Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Серед Юніорів медалі завоювали двоє кандидатів у майстри спорту. Владислав Наумчик здобув срібну медаль у командному спринті та кейріні, бронзову – у спринті. Дарина Мартинюк виборола бронзову нагороду у командному спринті.

Також з 10 по 13 липня відбувся чемпіонат України з маунтинбайку у Сумах.

Чемпіонкою України стала Яна Балемоїна – майстер спорту України міжнародного класу, член національної збірної команди України, студентка Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.



До слова вона, нещодавно, порадувала нас призовим 2-им місцем на черговому етапі Кубку світу в Німеччині по маунтинбайку.

Усі чемпіони є вихованцями Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності, представниками спортивного товариства «Динамо». Займаються під керівництвом заслуженого тренера України Віктора Ковальова та тренера-викладача вищої категорії Валентини Матвійчук-Жолнач.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Боголюбы Показати IP 14 Липня 2014 21:52
Да, Крутить педали, здесь мы мастера.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus