USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волинські спортсмени додають чиновникам сміливості

12 Вересня 2014 14:44
«Завдяки вам ми маємо більше впевненості у собі, сміливості, ви об’єднуєте Україну», - так вітали перші особи Волині кращих спортсменів краю і їх тренерів та працівників цієї сфери з нагоди професійного свята та вручили відзнаки.

Цього року День фізичної культури і спорту України відзначають 13-го вересня (у другу суботу вересня) згідно із Указом Президента України від 29 червня 1994 року № 340/94.

Напередодні цього дня понад два десятка почесних грамот та подяк вручили кращим з кращих волинянам сьогодні, 12-го вересня, в обласній раді.

«Сьогодні - свято, свято величі і духу, бо спорт дає не лише силу, а й загартовує морально. Завдяки вам ми маємо більше впевненості у собі, сміливості, ви об’єднуєте Україну, а ваші перемоги дають нам впевненості. Тренери, ви допомагаєте виховувати здоров'я націю, дякую і вітаю зі святом!», - звернувся до присутніх голова обласної ради Валентин Вітер.

Серед нагороджених й шістнадцятилітній ковельчанин Богдан Чабан.
«Приємно, що сьогодні мене нагородили, я стараюся. Так, цього року посів 6 місце на юнацьких олімпійських іграх в Китаї, маю 3 золоті медалі Чемпіонату України з веслування, змагався і в Угорщині, на Чемпіонаті світу. Вже 5 років я веслую, тут знайшов багато нових другів, а ще, окрім фізичного гарту, виробив силу волі», - розповідає Богдан.

Хлопець запевняє, що відчуває підтримку держави, адже на змагання їхав безплатно, отримує й невеличку стипендію.

Загалом, за цей рік волиняни на європейській арені спорту гордо заявили про себе, здобувши призові місця у важкій атлетиці, фехтуванні, веслуванні, велоспорті та 3 призові місця у вільній боротьбі.

«Добре, що сьогодні є такі як ви, хто продовжує добру справу і традиції волинського спорту. У нас діють спортшколи, гуртки, ми розуміємо, що, дійсно, фінансування цієї галузі не достатнє, але результати є. Це, спортсмени, результат ваших старань. Тренери, ви виховуєте нових патріотів. Дякую вам за це. Ми покажемо усьому світу, що Ми – сильна і горда нація», - наголосив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Окрім того, спортсменам урочисто вручили посвідчення «Майстер спорту України». Їх отримали: Оліщук Мар’яна – гімнастика художня, Стрижевський Богдан – важка атлетика, Ткачук Євген Олександрович – сумо.

Почесні грамоти обласної державної адміністрації отримали:

Кобель Анатолій Дмитрович – тренер-викладач з кікбоксингу Луцької дитячо-юнацької спортивної школи № 1 фізкультурно-спортивного товариства «Україна».

Климовець Олександр Леонідович – директор Люблинецької дитячо-юнацької спортивної школи Ковельського району.

Петрик Надія Несторівна – директор Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Подяки обласної державної адміністрації отримали:

Семенюк Федір Іванович – тренер-викладач з веслування на байдарках і каное Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності.

Ващук Юрій Володимирович – голова громадської організації «Федерація футболу Ківерцівського району Волинської області».

Миронюк Надія Миколаївна – спортсмен-інструктор штатної збірної команди України з важкої атлетики Міністерства молоді та спорту України.

Почесні грамоти обласної ради отримали:

Ковальов Віктор Сергійович – тренер-викладач з велосипедного спорту Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності.

Бондарєв Анатолій Іванович – директор комунального закладу «Волинська обласна дитячо-юнацька спортивна школа з видів боротьби» Волинської обласної ради.

Мельничук Володимир Володимирович – голова Любомльської районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

Подяки обласної ради отримали:

Стаднік Сергій Вікторович – начальник відділу у справах молоді та спорту Шацької райдержадміністрації.

Волинець Юрій Йосипович – голова комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради.

Романчук Віталій Анатолійович – громадський активіст фізичної культури і спорту.

Грамоти управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації отримали:

Боярчук Петро В’ячеславович – тренер-викладач з боксу комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2» Луцької міської ради.

Гладь Вадим Вікторович – тренер-викладач з гандболу Маневицької дитячо-юнацької спортивної школи.

Копишинський Юрій Васильович – тренер-викладач з футболу Ратнівської дитячо-юнацької спортивної школи відділу освіти.

Лац Валерій Михайлович – тренер-викладач з волейболу Горохівської дитячо-юнацької спортивної школи «Колос».

Мельник Петро Андрійович – керівник фізичного виховання Камінь-Каширського вищого професійного училища.

Наконечний Степан Федорович – тренер-викладач з футболу Рожищенської дитячо-юнацької спортивної школи.

Паровінчак Владислав Святославович – спортсмен відділення гандболу обласної дитячо-юнацької спортивної школи.

Ростопчина Анна Богданівна – вихованка Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернат І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соцільно-педагогічної підтримки», майстер спорту України та член збірної команди України з боксу.

Самох Сергій Іванович – ветеран галузі фізичної культури і спорту.

Чубара Володимир Якович – директор Голобської дитячо-юнацької спортивної школи Ковельського району.

Чабан Богдан Васильович – кандидат в майстри спорту України, член резервного складу збірної команди України з веслування на байдарках і каное.

Команда Волинської області з риболовного спорту (Віжанський Віталій, Редчук Максим, Боярчук Сергій).

Посвідчення «Заслужений майстер спорту України» Миронюк Надія Миколаївна – важка атлетика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
я Показати IP 12 Вересня 2014 16:54
і це все..... погана у Вас, шановна владо, обізнаність!
Нацик Показати IP 12 Вересня 2014 18:15
А Кобелю Анатолію Дмитровичу – тренеру-викладачу з кікбоксингу Луцької дитячо-юнацької спортивної школи...?!?! За шо дали почесну відзнаку... Назвіть хоть одного його вихованця, який останнім часом чимось відзначився на всеукраїнських змаганнях?!?!??? Чи можливо це за ТЕ, ЩО він організовує час від часу місцевих ТІТУШОК на різноманітні "разбори"?? Як це нещодавно було під час скандалів у "Луцьктеплі"... Зрештою, ви з ним поспілкуйтеся... Кримінальний елемент і не більше....
нацику Показати IP 12 Вересня 2014 21:18
Шановний! Зайдіть в зал де проводить зайнняття Кобель А.Д. і ви зрозумієте за що дають відзнаки. Запитаєте в дітей які там займаються чи заслуговує їхній тренер тієї грамоти.А ще краще самому спробувати того "хліба". Заздрість погана штука!
НАЦИК до нацику Показати IP 13 Вересня 2014 12:39
Заздрість не сперечаюся... погана річ.... але виховувати нових Вадіків Тітушок... і кулаками слЄдіть за пАрЯдочкам... ще гірша..
нацику Показати IP 13 Вересня 2014 23:04
Щоб оцінити обєктивно подію,потрібно знати що було! Такими коментарями ви провокуєте негатив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus