USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Волинські боксери-юніори привезли нагороди з Чемпіонату України

16 Квітня 2013 18:36
Одну бронзу та два призові місця вибороли волиняни на Чемпіонаті України з боксу, що днями відбувся у Харкові.

Про це повідомили у Федерації Боксу України у Волинській області.

Із 6 до 13 квітня 2013 року у Харкові вдібувся чемпіонат України з боксу серед юніорів.
У змаганнях взяли участь понад 400 боксерів з усіх регіонів України. За всю історію проведення чемпіонатів України з боксу серед юніорів, такої великої кількості учасників змагань ще не було.

Збірну команду Волинської області представляло 6 боксерів. Найкраще із них виступив учень обласної школи вищої спортивної майстерності, вихованець КЗ «ДЮСШ № 2 Луцької міської ради» – Павло Ільюк, який у ваговій категорії до 70 кілограмів провів на Харківському рингу 3 поєдинки та здобув 3 перемоги. На жаль, на півфінальний поєдинок Павло не вийшов через застуду і був вимушений задовільнитись лише бронзовою нагородою.

Старший тренер збірної команди України з боксу серед юніорів Валерій Хлистов зазначив, що Павло зберігає шанси попасти на один із чемпіонатів, адже рішення стосовно визначення остаточного складу команди буде прийматись після участі усіх претендентів у ряді навчально-тренувальних зборів та міжнародних турнірів.
Готували спортсмена до змагань тренери-викладачі Петро Боярчук та Артур Каменєв.

Ще двоє представників Волині здобули 5 місця: Вадим Оліщук (50 кілограмів) – учень обласної школи вищої спортивної майстерності та Олексій Попадан (57 кілограмів) – учень КЗ «ДЮСШ № 2 Луцької міської ради».

Варто відзначити, що за підсумками змагань, тренерсько-викладацький склад формуватиме збірну команду України для участі у чемпіонаті Європи, що проходитиме у червні 2013 року в Кемерово (Росія) та чемпіонаті світу, що проходитиме в серпні 2013 року у Харкові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
БОКСЕР Показати IP 16 Квітня 2013 18:47
ПАША, ПАША ТИ УЖЕ ДАВНО МАЄШ БУТИ ПЕРШИМ. І ЛИШЕ ПЕРШИМ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus