USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські спортсменки повернулися з медалями

13 Липня 2010 16:57
З медалями, здобутими на V літніх спортивних іграх молоді України, що проходили у Львові, повернулись волинські велогонщиці.

Про це повідомила 13 липня «Волинь нова»

Вихованка обласної школи вищої спортивної майстерності, динамівка Марта Терещук шість разів піднімалась на п'єдестал пошани. Студентка Інституту фізичної культури і здоров'я ВНУ завоювала золоту медаль у командному спринті, срібну - у груповій гонці в заїзді на 80 кіл, бронзові - на дистанціях спринту, кейріну, командній гонці на три кілометри і скретчі на 30 кіл.

А ось учениця Луцької ЗОШ № 7 Діана Гордіюк здобула золоту нагороду за перемогу в командному спринті і стала бронзовою призеркою в командній гонці на три кілометри. Готували волинських спортсменок до цих змагань тренери-викладачі Віктор Ковальов і Валентина Матвійчук.

А в Харкові за програмою V літніх спортивних ігор України змагалися борці вільного стилю. Звання найсильніших тут виборювали понад 250 спортсменів з 27 міст. Збірну Волині представляли семеро дівчат і троє юнаків. Найуспішніше з них виступила учениця обласної школи вищої спортивної майстерності Вікторія Пришляк. Спартаківка з Ковеля, яка тренується під керівництвом Анатолія Милехіна, здобула бронзову медаль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus