USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські спортсмени-пожежники – віце-чемпіони

30 Березня 2011 11:53
На Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту в закритих приміщеннях серед юнаків команда волинських юних пожежників стала віце-чемпіоном змагань.
Захід пройшов наприкінці березня у місті Луганську, - повідомили в УМНС в області.
Змагання відбулись в двох видах серед юнаків трьох вікових груп – старшої 1991-1995 років народження, середньої років народження та молодшої 1996-1999 років народження.
Після першого виду змагань – подолання 100-метрової смуги з перешкодами, команда волинських юних пожежників посідала 3-є загальнокомандне місце, пропустивши поперед себе тільки господарів чемпіонату та команду столичних однолітків.
У другий день змагань наші юні спортсмени змогли зібратись з духом та продемонструвати справжній бійцівський характер.
Волинські спортсмени старшої групи – 18-річні Василь Жищук та Андрій Римар – були кращими з-поміж усіх учасників у підйомі по штурмовій драбині у вікно 3-го поверху, продемонструвавши результати 11,88 та 12,07 секунди відповідно.
Третім у цьому виді був їх ровесник, представник Черкаської області Максим Булдигін.
Такі високі результати старших членів команди дозволили усій юній волинській дружині піднятись у загальнокомандному заліку на сходинку вище і стати в підсумку віце-чемпіонами змагань.
Двоє згаданих кращих представників нашої команди увійшли до юнацької збірної команди України з пожежно-прикладного спорту.
Перемогу святкували господарі Чемпіонату – команда Луганської області, а третіми стала команда Києва.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus