USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волинські спортсмени поїдуть на чемпіонат світу в Німеччину

30 Липня 2013 19:31
У Дніпропетровську завершилися змагання Чемпіонату України з веслування на байдарках і каное. Семеро волинян отримали право брати участь у світовому Чемпіонаті, який відбудеться у німецькому місті Дуйсбург. Про це повідомляє ВОДТРК.

Усі вони піднімалися на найвищу сходинку п’єдесталу пошани. Тричі це робила майстер спорту України міжнародного класу Марія Повх — вона перемогла в перегонах на дистанціях 200 і 500 метрів, а також у змаганні “четвірок”. Андрій Рибачок і Юрій Вандюк до золотої медалі у перегонах на каное двійці на кілометрову дистанцію, додали срібну нагороду на 500 м. Четвірка волинських спортсменів у складі В’ячеслава Цехоша, Богдана Куницького, Володимира Троцюка та Юрія Вандюка не мала рівних в естафетній гонці каноїстів. Серед призерів ще двоє наших земляків — Людмила Тарасюк і Андрій Маковський. Усі спортсмени — вихованці обласної школи вищої спортивної майстерності, учні СДЮШОР “Олімп”, а Володимир Троцюк — ковельської “Ніки-Сільмаш”. Готували спортсменів до змагань заслужені тренери України Тарас Шевченко, Василь Прохорук, Федір Семенюк і тренер Ольга Мухаметаліна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus