USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські весляри увійшли до десятки найкращих в Україні

26 Червня 2009 15:38
У місті Дніпропетровську відбувся чемпіонат України серед юніорів 1990-91 років народження та молоді до 23 років із веслування на байдарках і каное. Збірну команду області представляло 15 спортсменів, учні обласної школи вищої спортивної майстерності. Про це 26 червня повідомляють «Волинські Новини».
П’ять золотих та одну срібну медаль виборола майстер спорту України, член національної збірної команди України, представниця спортивного товариства «Колос», СДЮШОР «Олімп», студентка інституту фізичної культури та здоров’я  Волинського національного університету Марія Василевська.
Дві золотих та три срібних медалі  завоював майстер спорту України, член національної збірної команди України, представник спортивного товариства «Україна» , СДЮШОР «Ніка-Сільмаш» міста Ковеля, студент інституту фізичної культури та здоров’я Волинського національного університету  Володимир Троцюк.
Дві золотих та дві срібних медалі також завоював майстер спорту України, кандидат національної збірної команди України, представник спортивного  товариства «Колос», СДЮШОР «Олімп», випускник  Ковельського промислово-економічного коледжу ЛНТУ.
Як інформує сайт упраління у справах молодіф та спорту Волинської ОДА, загальнокомандному заліку  збірна команда нашої області посіла 10 місце серед 24 команд міст та областей України.
За підсумками виступу на цих змаганнях чемпіони та призери  братимуть участь у складі національної збірної команди України у чемпіонаті Європи серед молоді, який буде відбуватися із 16 по 19 липня у місті Познань (Республіка Польща).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus