USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські юніори вдома програли київському «Динамо»

24 Жовтня 2013 08:14
В заключному матчі першого етапу чемпіонату U-19 підопічних Ярослава Комзюка влаштовувала тільки перемога. «Динамо» ж могло спокійно грати на нічию, контратакуючи.

Тренери «Волині» перед матчем мали мороку із великою кількістю травмованих та хворих гравців. Частина з них взяла участь у грі «через не можу», решта залишилася за складом. Кияни ж приїхали із підсиленням: кількома гравцями дубля, - повідомила прес-служба лучан.

Втім, початок гри за моментами був за господарями. Коломієць наважився на удар з 25 метрів, але м’яч опустився на сітку воріт. Створив собі момент Ловинюк, але його удар був несильним. Не реалізували «волиняни» й небезпечний штрафний.

І вже перший небезпечний момент біля воріт Ярмощука, який замінив травмованого Воробея, закінчився голом. Це Харатін головою відправив м’яча у ворота після подачі зі стандарта – 0:1. Але господарі дуже швидко відігралися – Стрижеус подав кутовий і м’яч, наче зачарований, облетів руки-ноги воротаря, напалників «Волині» і захисників «Динамо» та влетів у ворота – 1:1.

Тут якраз і нагоди вийти вперед з`явилися у «Волині». Форсюк увірвався у штрафну і двічі бив, але невдало. Максимук використав неузгодженість між захисниками «Динамо», влетів у штрафний майданчик під кутом, прокинув м’яча, але пробив повз верхній дальній кут.

«Динамо» ж відповіло небезпечним моментом та голом. Спочатку м’яч, після удару зі штрафного, «облизав» праву стійку воріт Ярмощука, а на останніх секундах тайму господарі невдало подали кутовий й отримали контратаку на власні ворота. Перший удар в протихід кіпер відбив, але Шевчук був першим на добиванні – 1:2.

Гол «у роздягальню» відправив «Волинь» у невеличкий нокаут, адже після перерви довгий час гра у нападі не клеїлася, попри те, що Ярослав Комзюк випустив ще одного номінального нападника – Мар’яна Бабія. Тривала гра із напівмоментами і тільки в середині тайму Коломієць двічі потурбував Солдатенка. «Динамо» вміло гасило темп гри і одного разу «показало зуби» - в Бєсєдіна не вдався удар з 10 метрів, коли його вивели на побачення із Ярмощуком.

У «Волині» вийшов ще один номінальний нападник Дудік, який ще не до кінця відновився після травми. Саме Артем створив момент на лівому фланзі нападу – обіграв опонента, увірвався в штрафну і сильно прострелив. Мяч після рикошету вдарився у поперечку і відлетів у поле.

Останні хвилини перетворилися на навалу господарів, які істотних дивідендів з неї не отримали.

Відтак, «Волинь» не зачепилася за четверте місце у групі А і чекає жеребкування календаря матчів наступного раунду чемпіонату, щоб позмагатися за 9-16 місця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus