USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські журналісти зіграли в футбол у Литві. ФОТО

24 Травня 2011 14:55
Збірна Асоціації працівників засобів масової інформації Луцька взяла участь у VII Міжнародному турнірі з міні-футболу серед команд працівників ЗМІ і виборола четверте місце.

Турнір проходив 20–22 травня в литовському місті Друскінінкаї - прикордонному курортному містечку на березі Німану.

У змаганнях взяло участь дев’ять команд із семи країн світу: Литви, Польщі, Росії, Азербайджану, Латвії, Білорусі, України.

Луцька команда представляла Україну. До її складу увійшли працівники Волинської ОДТРК, газет «Сім’я і дім», «Луцький замок», «Наш продукт», «Адреналін таймс», прес-служб установ та організацій. Поїздка відбулася за підтримки торгової марки «Всеволодівські делікатеси», супермаркету «Наш край» та громадського об’єднання «Лучани».

Українці, як і торік, вибороли почесне четверте місце, обігравши збірні Литви (5:1), Азербайджану (2:1) та Білорусі (2:1) і поділивши очки із латвійцями (0:0). Виграли ж турнір поляки, які не програли жодного поєдинку.

На фото:

У Друскінінкай прибуло 9 команд. Найдалі було добиратися Азейбарджанцям. Вони, щоб поганяти у футбол з колегами, летіли з Баку до Каунаса, а звідтіля їхали автобусом.



Змагання проходили на штучному газоні шкільного стадіону. Стандартне поле розбили на чотири частини й тому одночасно відбувалися чотири поєдинки.



Кожна команда відіграла на турнірі по 8 матчів. І хоч середній вік українців був одним з найповажніших, вони гідно пройшли усю турнірну дистанцію.



Найцікавіше, звісно, відбувалося під час церемонії нагородження. На пивному бенкеті обіймалися непримиренні суперники. Невтомні популяризатори волинського спорту брати Голоскокови (газета «Адреналін Таймс») і капітан команди з російського Брянська (в центрі) товаришують уже багато років.



Кубок польській збірній, за яку виступали кілька колишніх професійних футболістів екстра-ліги, вручає литовець, який дуже нагадує нашого Миколу Василькова з «Третього тайму» (ICTV)



Фото Юрія Конкевича і Олени Хомич

Довідково:

Ідея проводити спортивні зустрічі між командами працівників ЗМІ виникла 14 років тому саме у Луцьку, коли і було започатковано турніри з міні-футболу на рівні західного регіону України.
Кілька років поспіль на запрошення асоціації приїздили команди зі Львова, Києва, Рівного, Тернополя.

Згодом були налагоджені контакти зі спортивними командами ЗМІ сусідніх країн, і турнір набув статусу міжнародного. Таким чином у Луцьку неодноразово побували працівники мас-медіа Білорусі, Польщі, Литви, Латвії, згодом приєдналися колеги з Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus