USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Волинським спортсменам дали премій на 240 тисяч гривень

5 Червня 2012 16:42
Влада преміювала кращих спортсменів Волині за визначні професійні досягнення у 2011 році. Також відзначили причетних до створення й функціонування в області школи вищої спортивної майстерності, якій днями виповнилося 20 років.

Вручення грошових винагород і відзнак відбулося 5 червня в ОДА.

Одноразові грошові винагороди загальним обсягом більше 240 тисяч гривень отримали 14 спортсменів і 14 тренерів-викладачів з таких видів спорту: бокс (жінки), вільна боротьба (жінки), важка атлетика (чоловіки, жінки), велосипедний спорт (жінки), веслування на байдарках і каное (чоловіки і жінки), легка атлетика (чоловіки і жінки).

Обсяг грошових винагород коливається від 2 100 до 36 000 гривень для спортсменів і від 1050 до 12 000 тисяч для тренерів.

Подяки і Почесні грамоти ОДА і обласної ради з нагоди 20 річниці з часу створення обласної школи вищої спортивної майстерності отримали її керівники та тренери – загалом близько двох десятків працівників.


Довідково:

Обласна школа вищої спортивної майстерності заснована 2 червня 1992 року. З того часу тут підготували 32 майстри спорту України міжнародного класу та 120 майстрів спорту України.

Наразі 5 вихованців обласної школи вищої спортивної майстерності – кандидати на участь у ХХХ літніх Олімпійських іграх в Лондоні: Юлія Остапчук (боротьба вільна), Яна Беломоїна (велоспорт-маунтінбайк), Олена Цьось (велотрек), Надія Боровська (легка атлетика (спортивна ходьба), Віталій Шафар (легка атлетика (марафон).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus