USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський хокей: у фіналі зустрінуться Луцьк та Рівне

14 Березня 2014 08:16
У Відкритому чемпіонаті Волинської області з хокею визначився другий фіналіст. Ним став господар змагань ХК «Луцьк», у другому півфіналі розгромивши ХК «Ковель».

«Луцьк» - «Ковель» - 9:1 (3:0, 2:0, 4:1)

Лучани вже в першому періоді організували собі чималий відрив. За господарів хет-трик у стартовій 25-хвилинці оформив Сергій Горбатюк – 3:0.

Лучани в кадровому резерві мали лише трьох номінальних захисників, та це не завадило їхнім планам на гру реалізуватися. Господарі фактично грали в одного захисника та трьох форвардів. Агресивна гра Луцьку в атаці принесла ще дві шайби у другому періоді. На свій рахунок їх записали Богдан Дорощук та Андрій Вершецький – 5:0.

І лише в третьому періоді ковельчани зуміли відтіснити суперника від меж власної зони і спробувати щастя в атаці. На 55-й хвилині єдину шайбу за команду з «міста залізничників» забив Дмитро Назарук – 5:1.

Проте ХК «Луцьк» швидко повернув суперника у власну зону і покарав воротаря ковельчан Вячеслава Рейкіна ще чотирма шайбами. По покеру у грі організували лучани Вершецький та Горбатюк. Причому Андрій Вершецький останні дві шайби вколотив за 32 та 15 секунд до фінальної серени – 9:1.

Нагадаємо, в першому півфінальному поєдинку гору над ХК «Нетішин» взяв рівненський «Фаворит».

Вирішальні поєдинки чемпіонату відбудуться у неділю, 16 березня. За «бронзу» чемпіонату поборються «Нетішин» та «Ковель», а у фіналі зустрінуться ХК «Луцьк» та ХК «Фаворит».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus