USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни - у збірній з карате кіокушинкай

12 Листопада 2013 10:05
Волинські спортсмени привезли додому чимало відзнак з національного кубка України по карате кіокушинкай. Згідно з результатами цих змагань формується збірна команда України. Сьогодні каратисти вже готуються до міжнародних змагань, які відбудуться в Румунії, - повідомляє ТРК «Аверс».

Окрім медалей та кубків, троє призерів національного турніру Андрій Ткачук, Андрій Яремчук та Ігор Катеринюк набули, кажуть, ще й новий досвід в цьому бойовому мистецтві. Спортсмени мали змогу позмагатися з кращими бійцями, а також перевірити свої сили.

Для каратистів проводили і семінари, на яких спортсмени отримали новий досвід бойового мистецтва.

Щоб досягти найкращого результату президент клубу «Ояма» Віктор Лавренюк, розповів, що його вихованцям довелося щодня наполегливо тренуватися.

Перед змаганнями за кубок Європи троє волинських призерів братимуть участь у Євроазійському турнірі, який відбудеться у Києві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
333 Показати IP 12 Листопада 2013 10:09
Волиняни - молодці !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus