USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиняни» принесли перемогу «Карпатам» і «Ворсклі»

26 Липня 2010 11:34
Завершилися матчі третього туру чемпіонату України з футболу - чинний чемпіон «Шахтар» здолав потенційного аутсайдера лише завдяки голу захисника, а дві з трьох інших перемог принесли футболісти, які мають безпосередній стосунок до волинського футболу.

«Шахтар» на своєму полі приймав луганську «Зорю» і мало не осоромився нульовою нічиєю. Проте на 88-й хвилині переможний гол у ворота гостей забив центральний захисник Дмитро Чигринський, який щойно повернувся в команду з іспанської «Барселони».

У матчі «Карпати» (Львів) – «Металург» (Запоріжжя) єдиний гол на 55-й хвилині забив захисник львів'ян Артем Федецький, який є сином провідного гравця луцького «Торпедо» Андрія Федецького і вихованцем волинського футболу.

У поєдинку «Оболонь» - «Ворскла» перемогу гостям приніс гол колишнього форварда «Волині» Василя Сачка, забитий на 8-й хвилині.

Ще одну перемогу з мінімальним рахунком здобув на виїзді «Севастополь» над тепер уже екс-лідером чемпіонату київським «Арсеналом» - гол на 72-й хвилині забив колишній півзахисник «Карпат» Ігор Худобяк.

«Металіст» у напруженій боротьбі поступився на своєму полі «Динамо» - 1:2 (Голи: 1:0 - Фініньо (45), 1:1 - Шевченко (55-пен), 1:2 - Гармаш (65).).

«Таврія» вдома з таким же рахунком перемогла «Металург» (Донецьк) (Голи: 1:0 - Ковпак (10), 2:0 - Ідахор (62), 2:1 - Мхітарян (76).).

А «Іллічівець» у рідному Маріуполі зазнав розгромної поразки від «Дніпра» - 1:5 (Голи: 0:1 - Коноплянка (6), 0:2 - Селезньов (15), 1:2 - Антонов (43), 1:3 - Феррейра (67), 1:4 - Селезньов (72), 1:5 - Селезньов (90+2).)

Нагадаємо, «Волинь» у Луцьку зіграла внічию з «Кривбасом» - 0:0.

Отож, «Дніпро» після трьох турів з 9-ма очками став одноосібним лідером Прем'єр-ліги. Слідом розташувалися «Шахтар» і «Динамо», у яких по 7 очок. На один пункт менше у «Ворскли» та «Арсенала».

«Волинь» з одним очком залишається в турнірі на останній сходинці - втім, стільки ж пунктів мають «Металург» (З), «Зоря» й «Оболонь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus