USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Восьмикласник з Луцька переміг у міжнародному турнірі

26 Жовтня 2013 09:19
Нікіта Михайленко переміг на турнірі з греко-римської боротьби у ваговій категорії до 35 кілограмів.
Змагання відбувалися 11-12 жовтня в польському місті Познань. Участь у турнірі взяли представники десяти країн світу, - повідомляє «Віче-інформ».
13-річний Нікіта Михайленко навчається у 8 класі луцької ЗОШ №23. Він уже здобував перемогу на обласних турнірах, тепер має й міжнародну нагороду.
Греко-римською боротьбою хлопець займається вже чотири роки у ДЮСШ №2 та ФСК «Динамо». Щодня він тренується по дві години. Зі спортсменом займаються тренери Анатолій Ільчук (ДЮСШ №2) та Ігор Любежанін(ФСК «Динамо»).
До слова, греко-римська боротьба – європейський вид єдиноборства, мета якого – покласти супротивника на лопатки. Згідно з правилами, заборонено захоплювати суперника нижче пояса, піставляти підніжки або активно користуватися ногами для якої-небудь дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus