USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вперше в історії українець очолив рейтинг найкращих боксерів

18 Вересня 2018 13:08
Авторитетний американський журнал «The Ring» оновив рейтинг найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії. Вперше в історії його очолив український боксер – чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко. Досягнув цієї вершини наш боксер безпрецедентно швидко – всього після 12-ти проведених поєдинків серед професіоналів, пише Gazeta.ua.

Українець потіснив з лідируючої позиції казахстанського боксера Геннадія Головкіна. Той минулої неділі у Лас-Вегасі, США, програв уперше в кар'єрі – мексиканцю Саулю Альваресу – і втратив титули чемпіона WBC, WBA (Super) і «The Ring». Головкін в оновленому рейтингу четвертий, а Альварес повернувся у ТОП-10 одразу на третє місце.

Ще один українець Олександр Усик опустився на одну сходинку – тепер він п'ятий. Одразу за Ломаченком – американець Теренс Кроуфорд. Обоє представляють одну промоутерську компанію – «Top Rank».

Раніше жоден українець не був P4P-королем. 2015 року Володимир Кличко був другим. Поступався американцеві Флойду Мейвезеру-молодшому. Недавно Василь Ломаченко повторив досягнення Кличка-молодшого. А тепер і перевершив його.

Повністю рейтинг P4P за версією «The Ring»:

1. Василь Ломаченко, Україна;

2. Теренс Кроуфорд, США;

3. Сауль Альварес, Мексика;

4. Геннадій Головкін, Казахстан;

5. Олександр Усик, Україна;

6. Майкі Гарсія, США;

7. Наоя Іноуе, Японія;

8. Срісакет Сор Рунгвісаї, Таїланд;

9. Еррол Спенс-молодший, США;

10. Донні Ньєтес, Філіппіни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus