USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як у збірної США вкрали перемогу на чемпіонаті світу. Відео

19 Червня 2010 12:08
На 85-й хвилині гри Словенія - США малійський арбітр Коман Кулібалі не зарахував чистий гол, який забили американці.
Про це повідомляє ТСН.
Серія грубих суддівських помилок чемпіонату світу отримала продовження у матчі Словенія - США. На 85-й хвилині гри малійський арбітр Коман Кулібалі не зарахував чистий гол, який забили футболісти збірної США.
Американці заробили штрафний удар на правому фланзі. Лендон Донован навісив у воротарський майданчик і Еду відправив м'яч ворота словенців. Арбітр відмінив взяття воріт, чим викликав обурення зі сторони американських футболістів та тренера.

Після матчу футболісти збірної США в один голос заявили, що арбітр вкрав у них перемогу.

Зазначимо, що на офіційному сайті ФІФА вказується, що на 85-й хвилині Еду порушив правила. Однак численний відеоперегляд моменту засвідчив наступне: словенці порушували правила у власному карному майданчику, що тягнуло на пенальті.

Нагадаємо, що гра Словенія - США завершилась з рахунком 2:2. Словенці набрали чотири очки, американці - два. У третьому турі Словенія грає з Англією (2 очки), а США - з Алжиром (1 очко).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus