USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» втратила шанс щодо Ярмоленка, у нього - новий контракт

16 Жовтня 2015 13:13
Андрій Ярмоленко підписав з “Динамо” новий 5-річний контракт. Футболіст прокоментував новий контракт із "Динамо". Про це інформує офіційний сайт ФК Динамо (Київ).

Нагадаємо, «Волинь» мала шанс, аби лідер «Динамо» Андрій Ярмоленко грав за луцьку команду.

Після оформлення нового договору лідер “біло-синіх” дав відповіді на наступні питання офіційного клубного сайту:

– Київське “Динамо” – це навіть більше, ніж рідний клуб для мене, – сказав Ярмоленко після знакової як для самого гравця, так і для клубу події. – Тут я отримав все, що необхідно для мого розвитку як професійного футболіста. Тут я виріс у гравця національної збірної, що є мрією будь-якого спортсмена. Тут я домігся того, до чого прагнув багато років, – став чемпіоном України, та і взагалі виграв усі національні трофеї. “Динамо” – це моя сім’я, і я дуже радий, що залишуся з нею.

– А як же тепер бути з вашим бажанням випробувати себе в сильному закордонному чемпіонаті, про що ви не раз говорили?

– А я як і раніше хочу спробувати свої сили в якомусь з топ-чемпіонатів у складі одного з найсильніших європейських клубів. Знаю, що якщо в “Динамо” будуть надходити по-справжньому серйозні пропозиції, то ми знайдемо варіант, який влаштує всі сторони. Не приховую, я дійсно хочу, щоб клуб отримав за мою підготовку гідну компенсацію. Я міг би зовсім скоро піти безкоштовно, але порахував, що з мого боку це буде неправильно.

– А чи немає побоювання, що тепер нехай, може бути, навіть десь на рівні підсвідомості ви будете не настільки мотивовані, як раніше?

– Повірте: це – не мій випадок. Я ж вважаю себе професіоналом, тому збираюся і далі на сто відсотків віддаватися своїй роботі, виконувати умови нового контракту і робити все, щоб принести користь “Динамо” і збірній.

У мене, як і раніше, величезна мотивація. Я хочу рости і розвиватися, і впевнений, що в “Динамо” для цього створені всі необхідні умови.

“Динамо” ставить перед собою високі цілі не тільки на внутрішній, але і на міжнародній арені. Мені це імпонує, в такій команді цікаво виступати. Вважаю, що наш клуб на правильному шляху, ми разом робимо дуже гарну справу. Так, поряд з успіхами трапляються і невдачі, але в наших силах це виправити, піднятися на новий рівень. І я готовий робити все від мене залежне, щоб допомогти “Динамо” в цьому.

– Багато гравців нашого клубу – як минулого, так і сьогодення – з особливим пієтетом говорять про динамівську емблему, про динамівську футболку, про динамівську сім’ю…

– Я теж в цьому ряду, можете не сумніватися. Вважаю себе стовідсотковим динамівцем! Я не просто граю в цій команді, я в повному розумінні цих слів захищаю честь “Динамо” і ставлюся до нашого колективу як до другої сім’ї, зустрічаючи до себе точно таке ж ставлення. Тому продовжую віддавати всі сили заради того, щоб принести максимальну користь клубу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ГАНЬБА вор.владі Показати IP 19 Жовтня 2015 11:07
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus