USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Жеребкування плей-офф ЧС не буде «сліпим» – Україну зведуть з Росією?

16 Жовтня 2009 17:08
У стикових матчах відбору на чемпіонат світу з футболу 2010 року Росія точно гратиме проти України. Про це заявив авторитетний російський експерт – колишній захисник московського «Спартака» Олександр Бубнов, – повідомляють 16 жовтня «Волинські Новини».
«З урахуванням двох останніх матчів збірній Росії складно буде з будь-яким супротивником. І словенці, й ірландці, і боснійці – це не подарунок. Але мені чомусь здається, що нам випаде Україна. Я не надто вірю, що жеребкування, яке нас очікує, буде по-справжньому «сліпим»: ФІФА та УЄФА навряд чи захочуть бачити на чемпіонаті одразу дві країни зі Східної Європи. Цілком імовірно, що росіян і українців можуть звести в одну пару», – цитує Бубнова сайт turnir.com.ua.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus