USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Жінка-суддя вилучила з поля чотирьох гравців-юніорів у Луцьку

7 Листопада 2013 08:14
Перший домашній матч другого етапу чемпіонату юніорів розпочався для «Волині» проти ужгородської «Говерли» невдало. Штрафний у виконанні гостей призвів до голу у ворота Ярмощука. Олександр невдало намагався зловити м’яча, проте той відскочив від нього і нападник гостей з близької відстані розстріляв ворота – 0:1, - повідомляє клубна прес-служба лучан.

Дуже швидко «Волинь» зрівняла рахунок. Захисник Роман Воробей підключився до атаки, в один дотик прокинув сферу повз опонента, увірвався у штрафний майданчик і лівою ногою відправив м’яч у ближній від кіпера кут – 1:1! Динамічним та красивим вийшов цей епізод.

А от надалі у першому таймі команди переважно витоптували газон у центрі поля, несамовито б`ючись за кожний клаптик поля. Господарі кілька разів мали нагоду забити в контратаці, але замість того, щоб віддавати пас, діяли індивідуально. І навпаки – в епізодах, коли варто було брати гру на себе, пасували партнеру. У гостей виділимо небезпечний удар з меж штрафного, який перевів на кутовий рикошет від захисника.

У другому таймі «Волинь» майже не дала шансу «Говерлі». Натомість гості почали грати спочатку жорстко, а згодом і брутально. Арбітр-жінка була вкрай суворою, адже щедро роздавала «гірчичники», а наприкінці матчу по черзі видалила чотирьох (!) злісних порушників футбольних правил із Ужгорода. На 90+4 хвилині матчу черга дійшла навіть до голкіпера «Говерли», який пройшовся бутсами по Ловинюку.

Щоправда, крім вилучень і чоловічої боротьби в центрі поля, у другій частині матчу були ще три стовідсоткові нагоди «Волині» і гол Форсюка (Артем вийшов на заміну і господарі ризикували заради посилення атаки, граючи із одним опорним півзахисником). Вирвався на оперативний простір в штрафній Булига, але його удар відбив кіпер. Малецький після подачі кутового побивав із 6 метрів головою, але не влучив у порожній кут воріт. Бабія вивели сам на сам, але Мар`ян програв дуель воротарю.

Своє щастя господарі таки знайшли, виконуючи стандарт. Після подачі на дальній кут воротарського політ м’яча двічі «підправляли» гравці «Волині» і третій доторк голови Артема Форсюка став вирішальним в епізоді – 2:1!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Короїд Показати IP 7 Листопада 2013 08:56
А яке призвіще та ім'я цієї жінки? Вчіться елементарному.
арбітр Показати IP 7 Листопада 2013 11:36
А хто ж судив, шо за жінка??? Може ви самі не знаєте?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus