USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

«Зоря» орендувала Майкона у «Шахтаря»

4 Вересня 2012 15:41
Екс-гравець луцької «Волині» Майкон Олівейра півроку гратиме за луганську «Зорю» на правах оренди.
Про це повідомив генеральний директор ФК «Шахтар» Сергій Палкін, ‒ інформує прес-служба донецького клубу.
«3 вересня Майкон прибув до Донецька, ми докладно поспілкувались та прийняли рішення, яке задовольнило і футболіста, і клуб. Справа в тому, що раніше я спілкувався з Мірчею Луческу, і той висловив жаль, що Майкон не мав можливості пройти з «Шахтарем» повноцінні збори. А це означає, що зараз йому буде вкрай складно претендувати на місце в основному складі», – сказав гендиректор донецького клубу.
За словами Палкіна, Майконом зацікавилися у ФК «Зоря». «До нас звернувся президент луганської «Зорі» Євген Геллер. Він сказав, що його клуб зацікавлений у послугах такого гравця, як Майкон. Тепер, з огляду на сформовану ситуацію, ми повернулися до цієї теми і дійшли домовленості, що протягом півроку, до зими, Майкон буде виступати в луганській команді. Потім повернеться до «Шахтаря», пройде збори і стане повноправним членом нашого колективу», – зазначив Палкін.
Нагадаємо, у минулому сезоні Майкон із 14 забитими голами встановив клубний рекорд результативності у Прем’єр-лізі України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Луцький Показати IP 4 Вересня 2012 17:17
В луганськ чорта відфудболили.
нік Показати IP 4 Вересня 2012 23:23
Там він і згине
вітя Показати IP 4 Вересня 2012 23:27
за рекорд і виступ в луцьку дякую а далі...баран ти майка, дихай тепер луганским димом дурню, ніколи ти в шахту не пробєшся, не той рівень. давай, до свиданья
Андрій Показати IP 5 Вересня 2012 10:26
Питання з Майком ще далеко не закрите! Ставлю сто гривень на те, що він не вийде грати в складі "ЗОРІ", інакше з них знімуть очки за незаконного гравця.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus