USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«8 разів на Майдані, і 1 раз в «Майдані», - концерт «Kozak System» у Луцьку

12 Березня 2014 08:16
Попри всі негаразди в країні, музиканти з «Kozak System» мають філософський настрій та зазначають, що боротьба ще не закінчилась.

Хлопці порадували лучан композиціями із альбому «Шабля» а також піснями з майбутнього альбому. До слова, одну з пісень «Kozak System» записали спільно з луцьким гуртом «Аромотерапія». Також, на сцену «Майдану», де вчора, 11 березня відбувся концерт, разом з «козаками» вийшов давній друг гурту, лучанин Андрій Тимчук із гурту «Флайза».

Попри всі негаразди, хлопці мають філософський настрій. Музиканти кажуть, що повної радості, очевидно, немає. Адже не так давно, у своїй ключовій фазі, відшумів Майдан. А соліст гурту Іван Леньо зазначає, що з огляду на складну ситуацію в Криму, «ще нічого не закінчилось». З його слів, Майдан продовжує воювати з російським НКВД та КГБ:

«Наявність російських військ в Криму – це ще одне підтвердження тому, що Майдан був не стільки проти Януковича та його мафії, скільки проти тотальної совєцкої мафії на чолі з Путіним».

Вийшовши на сцену, фронтмен гурту жартує:

«8 разів виступали у Києві на Майдані, і один раз в «Майдані».
Одну з пісень, які прозвучали у цей вечір, «KozakSystem» присвятили полеглим бійцям Небесної сотні. Її присутні слухали стоячи мовчки.
А виступ розпочали з пісні «Брат за брата», яка часто звучала на київському Майдані і морально допомагала людям у важкі хвилини.
)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus