USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Lutsk Fashion Weekend: висока мода в стінах новобудови

5 Червня 2017 12:15
Другий день фешн-дійства Lutsk Fashion Weekend змінив не лише локацію, але й в деякому плані – концепцію. Лучанам демонстрували не лише костюми та плаття, але й колекцію шкільного одягу, а також дизайнерські купальники.

Організатором події є модельна агенція Grace Model House в особі Анни Тріль.

Зазначимо, що цей показ, як і попередній, який відбувався в стінах автомийки, був теж особливим. Адже організували його в голих стінах новобудови ЖК «Яровиця».

Другий день розпочав спеціальний гість із Одеси Руслан Хвастов. Цей відомий дизайнер, художник костюмів для Одеської кіностудії, учасник тижнів моді в Китаї, Іспанії, Туреччині, Молдови та Білорусі, серед іншого, був автором костюмів для зйомок кліпів гурту «Океан Ельзи» - «Стріляй» та «Рандеву».

Також своїми колекціями присутніх порадували бренди KUMA, PARA SOLO з їх авторським баченням шкільних нарядів для діток, Dress Code, Karol by Kateryna Karol тощо.

До слова, під час показу діяв шоу-рум, де всі охочі могли придбати дизайнерський одяг та яскраві аксесуари. А пригощав гостей «шампанський» італійський спонсор Fragolino Novellina.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
остап Показати IP 5 Червня 2017 12:38
Було на кого і на що подивитись. На відміну від мийки.
123 Показати IP 5 Червня 2017 16:19
Ооо!!! Бездари з мийки проснулись і мінусують)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus